fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Nagelprodukter

Tycker du alltid om att dina naglar är välvårdade och har en fin färg? Shoppa sedan alla skönhetsartiklar för dina naglar på Salontotal.se. Dina naglar kommer att se vackert vårdade och målade ut!

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Spikprodukter online

Oavsett om du letar efter nagelolja, en nagelfil eller ett fint gellack för dina naglar... du hittar allt. För det finns inget finare när dina naglar är välvårdade, med början i grunden. Några tips för att hålla dina naglar friska är:

  • Tips 1: Använd en olja för dina naglar. De ger ofta extra fukt, vårdar och mjukgör torra nagelband. Det säkerställer att den naturliga nageln förblir frisk.
  • Tips 2: Använd en nagelfil. Med den kan du göra nagelkanterna fina och släta. Om du filar dina naglar varje vecka håller du dem fina och starka.
  • Tips 3: Är du upptagen med att städa eller göra småjobb? Försök då att bära handskar, eftersom detta kan skada dina naglar lätt och det vill du inte ha.
  • Tips 4: Var uppmärksam på din kost, tillräckligt med vitaminer är mycket viktigt för att främja en sund nageltillväxt.

Den bästa nagelvården för friska naglar

Korrekt nagelvård är mycket viktigt, men tyvärr glöms ofta vården av våra händer och naglar bort och ges inte mycket uppmärksamhet. Som tur är har vi ett brett utbud av nagelvårdsprodukter som hjälper dig att underhålla dina naglar ordentligt! Friska naglar är nämligen mycket viktiga.

Olika nagelprodukter

Salontotal.se hittar du följande fina produkter i sortimentet.

Akrylnaglar

Gillar du att dekorera dina egna naglar? Då kan akrylnaglar vara något för dig. Här hittar du allt du behöver.

Gel polish

Vill du ha vackert målade naglar, men vanligt nagellack håller aldrig ordentligt? Då är gelpolish lösningen. Du kan applicera den på den naturliga nageln, men även på akryl- eller gelnaglar.

Nagellack

Skapa vackra och välvårdade naglar med de finaste nagellacksprodukterna. Du kan enkelt och snabbt applicera den på naturliga naglar själv. Köp de finaste nagellacken på Salontopper och avsluta din look med matchande naglar.

Nagelvård

Ta hand om dina naglar med en fin olja för naglar och nagelband. Den ger extra vård, återfuktning och styrka.

Spikpaket

Vet du inte var du ska börja köpa? Välj sedan enkelt ett kit som innehåller allt du behöver. Tänk till exempel på ett startkit för gelpolish.

Nagellacksremover

Är du redo för en ny färg på dina naglar? Med en nagellacksremover kan du enkelt ta bort gammalt nagellack, gellack eller akrylnaglar.

LED/uv-lampor

Låt naglarna torka snabbt med en fin LED/uv-lampa. Dina naglar kommer att vara torra inom x antal sekunder.

Nagelfil

En nagelfil används för att underhålla naglarna. Med en fil formar du dina naglar och slätar ut nagelkanterna. Alla typer av nagelfilar finns tillgängliga.

Verktyg

I tools hittar du alla praktiska prylar som du behöver för att göra och hålla dina naglar så vackra som möjligt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.