fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Styling med värme

Salontotal.se förstår vi att styling av ditt hår är avgörande för att ta din look till nästa nivå. Oavsett om du drömmer om vackert rakt hår eller bara läckra lockar, erbjuder vår kollektion av värmestylingverktyg lösningen! Eftersom värmestyling säkerställer att formen appliceras bättre på håret!

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Lockigt eller rakt - det är upp till dig!

Har du lockigt hår och i hemlighet längtar efter silkeslent rakt hår? Eller har du naturligt rakt hår och vill glänsa med ett voluminöst gäng lockar? Med våra högkvalitativa värmestylingverktyg är allt möjligt. Vårt sortiment omfattar locktänger, plattänger, wavers och twisters, så att du kan experimentera i all oändlighet och skapa nya looker. Dessa professionella verktyg är utformade för att leverera salongskvalitet så att du kan förverkliga dina stylingdrömmar.

Värmeskydd för friskt hår

Vi förstår att du är orolig för den värme som stylingverktyg kan generera. Det är därför vi alltid rekommenderar att du använder ett effektivt värmeskydd vid värmestyling. Våra värmestylingverktyg må vara kraftfulla, men med rätt värmeskydd kan du förvandla ditt hår med tillförsikt. På så sätt får du inte bara ett vackert stylat hår, utan det kommer också att hålla sig friskt och motståndskraftigt.

Köpa värmeverktyg

Salontotal.se är destinationen för att köpa ditt stylingverktyg. Upptäck mångsidigheten i värmestyling med våra högkvalitativa stylingverktyg. Oavsett om du vill locka, räta ut håret eller är ute efter den där unika twisten har vi verktyget för dig.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.