fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.2/5

Moser

Letar du efter ett fint stylingverktyg för att styla ditt hår eller skägg optimalt? Varför inte använda ett verktyg från Moser då? Detta märke levererar verktyg av god kvalitet som du kommer att ha glädje av under lång tid. Köp hela Moser-sortimentet, inklusive laddningsstationer och skärhuvuden, på Salontopper.

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Varumärket Moser

Moser strävar efter att förse alla med det perfekta verktyget genom teknisk innovation och fortsatt produktutveckling. Varumärket är en del av Wahl Clipper Corporation, den internationella ledaren inom hårklippningsapparater. Alla professionella verktyg från MOSER tillverkas i Tyskland och distribueras därifrån över hela världen. MOSER erbjuder de mest professionella produkterna och verktygen för stylister och konsumenter.

Mosers kvalitet

Ett fint stylingverktyg är faktiskt oumbärligt för att styla ditt hår. Moser har i många år skapat förstklassiga kvalitetsverktyg med innovativ teknik. Verktygen är utformade med hållbarhet i åtanke och uppfyller höga professionella standarder. Innan varumärket lägger till en produkt i sitt sortiment testas den av frisörer över hela världen. Med Moser-verktyg garanteras utmärkt skärprestanda. Tack vare det breda utbudet av exklusiva hårklippare, trimmer, plattång, locktänger och hårtorkar kan alla yrkesverksamma och konsumenter arbeta med de apparater som behövs för att styla håret.

Populära produkter

Moser har ett antal stylingverktyg i sitt sortiment som är mycket populära och älskade av både proffs och konsumenter. Några av dessa stylingverktyg är:

  • Moser 1400 Black är en av de bästsäljare som varit i åratal. Den här Allt-i-ett-bladklipparen är ett absolut måste för att styla ditt hår eller skägg. Klippmaskinen är justerbar i 5 lägen från 0,7 mm till 3 mm och levereras med en plastkam, olja och en praktisk rengöringsborste.
  • Moser ChroMini Pro 2 - 1591 Trimmer Black är perfekt för att skapa skarpa konturer eller trimma bort hår på svåra ställen. Trimmern har en skärlängd på 0,3 mm och har en kraftfull motor som gör att du snabbt kan skapa rena och snygga resultat.
  • Moser Curling Iron Pro 2 13-25mm har en titanbeläggning som garanterar en skonsam styling och en vacker sammetsglans över håret. Den här locktången skapar naturliga lockar, är redan varm på 30 sekunder och levereras med en stylinghandske som gör det lättare att skapa rätt lockar.
  • Moser CeraStyle Pro Straight White skapar silkeslent glänsande hår och skapar enkelt vackra lockar, mjuka vågor eller rakt hår. Tången använder keramisk teknik som garanterar en skonsam styling och tar bara 30 sekunder att värma upp.

Köp Moser-verktyg på Salontopper

Letar du efter ett kvalitetsverktyg som håller länge? Beställ då en från Moser!

Om du beställer din favorit före 23:59 på söndag till torsdag kväll eller före 22:00 på fredag kväll, levereras din beställning i morgon! Tillsammans med vår partner PostNL gör vi vårt yttersta för att hålla den utlovade leveranstiden förutsatt att produkten finns i lager. Om din beställning är 35 euro eller mer skickar vi din beställning gratis.

Ha kul att shoppa på Salontopper!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.