fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Hårvård

Ditt hår måste stå ut med mycket. Vi fönar, färgar och stylar håret med olika verktyg. Resultatet? Svagt och skadat hår som ofta går sönder och/eller går sönder och det vill vi inte ha! Genom att ge ditt hår vad det förtjänar minimerar du skadorna och minskar risken för att gå ur sängen med en dålig hårdag. På vår sida om hårvård hittar du allt du behöver för att hålla ditt hår silkeslent.

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Vikten av god hårvård

För att håret ska hålla sig friskt och behålla sin elasticitet är det viktigt att ta väl hand om det. När håret saknar viss vård skadas det snabbare. Detta leder i sin tur till ett matt och livlöst hår. Näringen spelar en viktig roll för att ge håret näring, till exempel genom att se till att du får i dig tillräckligt med nyttiga fetter, vitaminer och mineraler. Förutom näring är hårprodukter definitivt viktiga när du tar hand om ditt hår! Tips: Ta väl hand om inte bara ditt hår utan även din hårbotten.

Bra hårvård påverkar inte bara ditt hår, utan även ditt utseende. Eftersom ett friskt och glänsande hår är... gör dig lycklig!

Den bästa hårvården för ditt hår

I vårt sortiment hittar du olika produkter för att vårda ditt hår. Välj mellan:

Schampo

Ett schampo rengör ditt hår och din hårbotten. Den tar bort till exempel överflödigt talg, svett, fett och rester från stylingprodukter. Ett schampo appliceras och tvättas sedan ut. För optimal rengöring är det bäst att tvätta håret två gånger.

Balsam
Använd ett balsam efter att ha tvättat håret med schampo. Balsam håller håret återfuktat och stänger nagelbanden för att förhindra skador. Låt produkten verka en stund och skölj sedan ur efter några minuter.

Hårmask

En vårdande hårmask kan appliceras direkt efter att du har tvättat håret. En hårmask tränger djupt in i håret och ger intensiv vård. Precis som ett balsam stänger den hårets nagelband och motverkar slitage. Använder du en mask och ett balsam? Om så är fallet, använd alltid hårmasken först och sedan ett balsam.

Leave-in balsam

Ett leave-in-balsam är den perfekta produkten för att reparera torrt, livlöst och skadat hår. Produkten tar tid att dra in i håret och du behöver inte heller tvätta ut den. En leave-in ger en snabb behandling, återställer hårets glans och bibehåller dess fuktnivå. Många leave-in-balsam innehåller också värmeskydd.

Tonic för hår

En hårtonic hjälper till att göra håret tjockare. De kan fixera alla typer av hår och eftersom de ger volym är det också lättare att styla håret. Förutom att produkten ger förtjockning kan den också hjälpa till att stimulera hårväxten och stärka håret.

Hårkur

En hårkur ger ditt hår en långsiktig vård. En hårkur kan återställa håret på djupet och vara lösningen på bland annat hårproblem och håravfall. En hårkur varar vanligtvis några veckor. Ta en snabb titt på vårt stora urval av hårkurer för alla hårtyper!

Hårserum

Ett serum har många fördelar. Den mjukgör bland annat håret, motverkar frissighet och ger glans. Ett serum ger också håret ett skyddande lager.

Hårolja

En hårolja tränger djupt in i håret, ger näring åt torrt hår och hjälper det att hålla sig i gott skick. Produkten får ditt hår att glänsa vackert igen. Det finns många olika typer av håroljor för olika hårtyper, till exempel för skadat hår, lockar eller specifikt för män.

Torrschampo

När ditt hår lätt blir oljigt eller när du inte känner för att tvätta håret varje gång är torrschampo lösningen! Denna produkt ser till att oljan absorberas från håret och gör det fräschare igen. Många torrschampon ger också en volymökning.

Vitaminer för hår

Att svälja hårvitaminer ger vackert, långt, friskt och glänsande hår. Det är mindre troligt att håret bryts ner om du sväljer hårvitaminer eftersom hårets tillstånd förbättras inifrån. Dessutom är vitaminerna mycket goda! En win-win-situation för dig och ditt hår.

Salontopper hårvård

För att få en bra bas kan du först och främst kolla in vårt breda utbud av schampo och balsam. Har du skadat hår som behöver lite extra kärlek och vård? Skadat hår kan återställas med olika typer av hårmasker och leave-in-balsam. Är du välsignad med vackra lockar, men lider du ofta av frissigt hår? Då är ett fint hårserum din bästa vän.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.