fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Ardell ögonfransar

Om du letar efter ögonfransar av högsta kvalitet kan du träffa Ardell-ögonfransar. Dessa högkvalitativa produkter är otroligt populära bland kvinnor. Varumärket har blivit en oumbärlig aktör inom området falska ögonfransar med ett enormt brett sortiment. Med detta professionella sortiment behöver du inte längre gå till salongen. På Salontotal.se kan vi förstås inte ligga efter, så vi erbjuder flera varianter av dessa vackra fransar. Skapa den perfekta looken med dessa falska ögonfransar. Den största fördelen med Ardell-fransar är att de är superlätta och mycket lätta att applicera. Upptäck dem nu på Salontotal.se! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Historien bakom Ardell fransar

De populära Ardell-ögonfransarna kan ha funnits längre än du tror. Varumärket grundades 1971 av Arnold Miller och hans fru Sydell. Kombinationen av deras namn blev varumärket Ardell. Deras uppdrag är enkelt: att ge kvinnor möjlighet att göra sina ögon vackra och oförglömliga. Efter att ha lanserat sina första ögonfransar, Duralashes, som fortfarande är populärt idag, började varumärkets oändliga framgång.

Styles Ardell fransar

Välkända Ardell-ögonfransar är Ardell Wispies 810, Wispies Demi och Ardell Magnetic Lashes. Och letar du efter ett fint lim för att fixera dina fransar med, till exempel? Limmet i den här kollektionen ser till att dina fransar sitter på plats under extremt lång tid. Oavsett om du vill ha naturliga, voluminösa eller extrema fransar har Ardell allt du behöver.

Köp Ardell fransar på Salontotal.se

Kan du se dig själv bära dessa fantastiska Ardell-fransar? Det gör vi också! Därför vill vi skicka fransarna till dig så snart som möjligt. Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket redan nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Har du några frågor om en produkt eller annat? Kontakta då vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.