fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Waver

Wavers är de perfekta stylingverktygen när du vill ha vackra vågor i håret! Den här tången har ett vågigt W-mönster som skapar fantastiska vågor i håret. Håret förblir mjukt och glänsande när du använder en waver och värmen fördelas jämnt i hela håret. Efter att ha använt det här verktyget kommer du att känna dig som om du har klivit ut ur en lyxig frisörsalong! Bläddra i vårt omfattande sortiment och välj den waver som passar dig.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Waver hår

Har du alltid velat ha vågigt hår? Då erbjuder en hårvåg lösningen! Detta stylingverktyg med vågiga plattor ger ditt hår vackra vågor på nolltid. En waver är ett verktyg med djupt böjda plattor som ger håret en vågig struktur. Verktyget har ofta olika värmeinställningar och passar alla hårtyper. Det är dock viktigt att skydda håret med ett värmeskydd. Detta förhindrar att håret skadas.

Verktyget finns i många olika varianter. Det finns till exempel stora och små tänger, men även plattorna kan skilja sig från varandra. Så med en tång kan du göra mindre vågor än med en annan. Men med alla typer kan du skapa vackra vågor!

Hur använder man en hårsvans?

Följ de här stegen för att skapa vackra vågor:

  • Steg 1: För att skydda håret ordentligt ska du först applicera ett värmeskydd på håret.
  • Steg 2: Klipp in verktyget i håret för att skapa den första vågen och håll kvar i 3 sekunder.
  • Steg 3: Flytta sedan verktyget nedåt parallellt med den första vågen och håll kvar i 3 sekunder.
  • Steg 4: Arbeta ner till topparna på detta sätt och upprepa stegen tills hela håret har vågor.

Den bästa hårsvampen

På den här sidan hittar du olika hårsvampar. Några populära wavers är:

  • CHI Vibes Wave On Multifunctional Waver har unika multidimensionellt böjda plattor som kan skapa både strandigt vågigt hår och lösa strandiga lockar. Tången har keramiskt belagda plattor och glider lätt över håret. Sladden är 3,35 meter lång och verktyget stängs av automatiskt efter en timme.
  • Babyliss Pro Triple Barrel Weaver Large skapar en naturlig vågig effekt. Titan-turmalin-teknologin säkerställer en jämn och konstant fördelning av värmen över håret. Med det här verktyget kan du snabbt och enkelt skapa S-slingor för att skapa en strandvågseffekt. Tängerna finns i små och stora storlekar.
  • Babyliss Pro Wafeltang 60mm ger unik styling och långvarig stadga åt håret. Verktyget har en mikrometrisk metallisk beläggning som ger bättre jämnhet och jämnare värmefördelning.

Köp Hair waver

Köp den bästa hårvippan på Salontopper! I vårt sortiment hittar du olika typer av verktyg som passar alla hårtyper. Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Gå till kontakt för att hitta telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna.

Ha kul att shoppa på Salontopper!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.