fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Sortering

Per sida
Matrix
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Matrix hårprodukter

Matrix är en del av L'Oreals amerikanska division för professionella hårprodukter och en ledande aktör på marknaden för hårvård och hårfärg. Matrix Hair Products har åtagit sig att tjäna den professionella salongen och stödja stylister så att de kan använda sina talanger fullt ut.

Matrix grundades 1980 av Arnie och Sydell Miller och är verkligen ett varumärke som skapats av frisörer för frisörer. I själva verket hade det gifta amerikanska paret över 20 års erfarenhet av frisörbranschen tillsammans. 1971 bestämde sig Miller för att starta ett eget företag. Under företagsnamnet Ardell utvecklade och sålde han konstgjorda ögonfransar. Så småningom utvecklades också de första hårfärgningsmedlen under detta namn.

När han såg att detaljhandelsmarknaden krympte i slutet av 1970-talet bestämde han sig för att fokusera på hårprodukter för professionella salonger under varumärket Matrix. "Jag kände att om jag ville bli framgångsrik behövde jag fokusera mer. Jag valde professionella salonger eftersom jag känner till den marknaden och dessutom gillade jag det mer", säger han om det.

De favoritprodukter Matrix som Salontotal.se

Definiera ditt hår och ge det mer accent? Matrix Style Link Matte Definer är då verkligen vad du söker. Passar för kort till medellångt hår. För dem som behöver en slående, uttrycksfull och annorlunda frisyr. Produkten är tillverkad av strandlera som faktiskt kommer från stranden. Produkten definierar också hårets form.

Matrix Overachiever 3-in-1 kombinerar det bästa av tre världar. Det är en stylingprodukt som känns som en kräm, ger textur som en pasta och ger stadga som det bästa vaxet! Har du råkat bleka ditt hår eller fått göra blonda highlights? När det har gjorts nyligen ser det alltid välvårdat, strålande och glänsande ut.

Om du vill behålla det på det viset, kan du använda Matrix Total Results So Silver Shampoo 300ml schampo är för dig. Detta schampo rengör inte bara, utan vårdar och hjälper till att förebygga oönskade gula och gyllene toner. Dessutom är den lämplig för daglig användning och för kemiskt behandlat hår!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.