fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Matrix Food for Soft

Den nya Matrix Food For Soft är linjen för poröst och torrt hår. Denna linje ger ditt hår omedelbart mjukt hår eftersom avokadoolja och hyaluronsyra har lagts till i den veganska formeln. Dessa ingredienser ger näring och återfuktar håret intensivt. Håret blir omedelbart mer hanterbart och mjukt i upp till 72 timmar efter tvätt med schampo och balsam.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
Pris

Rutin med Matrix Food For Soft

Har du fått nog av ditt torra hår? Tvätta och ta hand om ditt hår med den kompletta rutinen från Matrix Food For Soft för att se till att ditt hår rengörs, får näring, fukt och skyddas! Hela serien består av ett milt schampo för daglig användning som du kombinerar med balsam som reder ut och mjukgör håret. Den milda karaktären hos dessa produkter gör att du kan använda dem dagligen.

För att komplettera detta finns Food For Soft Multi-use Oil. Denna ger en extra boost i återfuktning med avokadoolja! Oljan tynger inte ner håret utan förseglar återfuktningen i håret så att det är mindre benäget att torka ut igen. Den skyddar det också från värmen från en hårtork eller stylingverktyg upp till 230°C, så det torkar inte heller ut på grund av detta. På icke-tvättdagar kan du använda denna olja för att ge håret extra vård och reda ut det!

Vårda torrt hår med Matrix

Serien Food For Soft är inriktad på torrt hår och ersätter serien Matrix Total Results Moisture Me Rich. Formulorna är också riktigt annorlunda eftersom dessa nu är veganska och har avokadoolja som aktiv ingrediens. Schampot, balsamet och oljan kan blandas och matchas med andra Matrix-linjer och passar alla hårtyper.

En kombination du kan göra är med A Curl Can Dream eller Mega Sleek-linjerna. A Curl Can Dream är också en fuktgivande linje, men i och med det fokuserar den specifikt på att forma och definiera vackra lockar. Mega Sleek-linjen skapar ultraglatt och mjukt hår och fokuserar främst på att bekämpa frissighet och trassel. Så du kan enkelt kombinera dessa linjer för att skapa den perfekta Matrix-rutinen för torrt hår för dig.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.