fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

TanOrganic

Vi vet alla att en solbränd hy ser bra ut, men vi vet också att överexponering för solen kan vara skadligt för vår hud. Lyckligtvis finns TanOrganic, ett varumärke som satsar på säkra och naturliga självbrunare. Med TanOrganic kan du njuta av en strålande hy utan de skadliga effekterna av solen eller starka kemikalier. TanOrganics formulor innehåller ekologiska och naturliga ingredienser som vårdar och återfuktar huden samtidigt som de ger en vacker och jämn solbränna.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Funktioner TanOrganic

  • Lämplig för alla hudtyper
  • Naturlig självbrunare
  • Ekologiska och naturliga ingredienser
  • Ger en vacker, jämn solbränna

Funktioner TanOrganic

  • Lämplig för alla hudtyper
  • Naturlig självbrunare
  • Ekologiska och naturliga ingredienser
  • Ger en vacker, jämn solbränna

TanOrganic bra för dig och miljön

På TanOrganic förstår man vikten av ekologiska och naturliga ingredienser. Därför innehåller alla deras produkter bara de bästa och mest naturliga material som jorden har att erbjuda. De använder ekologisk aloe vera, närande oljor och växtextrakt för att skapa en hälsosam och strålande lyster. Deras formler är fria från skadliga kemikalier, parabener och syntetiska dofter, vilket gör dem skonsamma mot din hud och miljön. Så samtidigt som du njuter av en vacker solbränna bidrar du också till en renare och grönare planet!

Vackert resultat med TanOrganic självbruning

Med TanOrganic är det en barnlek att applicera självbrun färg. Deras produkter är lätta att applicera och ger en jämn och strimmfri applicering. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare gör TanOrganic processen enkel och problemfri. Självbrunarna torkar snabbt och ger dig omedelbar synlig färg, så att du kan njuta av din nya bronsfärgade hy direkt. Dessutom sitter självbruningen kvar länge och bleknar gradvis, så att din hud ser naturlig och strålande ut, även efter flera dagar.

TanOrganic passar alla hudtyper och hudtoner

TanOrganic är lämplig för alla hudtyper och hudtoner. Oavsett om du har en ljus hy och vill skapa en subtil glöd, eller om du har mörk hy och vill ha extra djup, har denna självbrunare rätt självbrunare för dig. Deras produkter finns i olika formler och nyanser, så att du kan välja vilken som bäst passar dina behov och preferenser. Oavsett om du vill ha en naturlig solbränna eller en djupare bronsfärgad hy, erbjuder TanOrganic alternativ som passar alla dina behov.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.