fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Bondi Sands

Välkommen till Bondi Sands värld, där varje dag känns som en dag på Bondi Beach i Australien .Dessa självbrunare ger dig inte bara en solbränna, utan också det skydd och den vård sombehövs . Detta gör Bondi Sands synonymt med kvalitet och innovation inom sol vård ochsjälvbruning.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris

Funktioner Bondi Sands

 • Självbrunande
 • Naturliga ingredienser
 • Återfuktar
 • För olika hudtyper
 • Vegansk
 • Fri från grymhet

Funktioner Bondi Sands

 • Självbrunande
 • Naturliga ingredienser
 • Återfuktar
 • För olika hudtyper
 • Vegansk
 • Fri från grymhet

Naturligt brunkul med Bondi Sands

Bondi Sands är ett australiensiskt varumärke som är känt för sina högkvalitativa produkter för självbruning, solvård och hudvård . BondiSands erbjuder produkter som är utformade för att ge användarna en naturlig, gyllene lyster - som om de just har återvänt från en dag på stranden.

Välj rätt nyans som passar din hud för att skapa en naturlig lyster. I vårt sortiment finnsBondi Sands Ultra Dark, Dark och Light/Medium.

De naturliga ingredienserna i Bondi Sands

Bondi Sands innehåller naturliga och vårdande ingredienser som aloe vera, kokos och vitamin E. Dessa ingredienser är kända för sina återfuktande egenskaper. De hjälper inte bara till att hålla huden mjuk och smidig, utan stöder också solningsprocessen. Det ger en jämn och långvarig färg.

De unika egenskaperna och fördelarna med Bondi Sands

Bondi Sands självbrunare är kända för sin snabba torktid, vilket gör att användarna kan fortsätta sina dagliga aktiviteter nästan omedelbart efter applicering utan att oroa sig för fläckar eller ränder.

Förutom självbruningsprodukter erbjuder varumärket även solskyddsprodukter genom att
lägger till SPF-skyddet i sin solvårdsserie. Bondi Sands SPF 50 och Bondi Sands SPF 30 skyddar inte bara huden mot skadliga UV-strålar, utan återfuktar också huden. Detta förhindrar att huden torkar ut.

Instruktioner för att använda en bronserad hud med Bondi Sands

Genom att följa stegen nedan kan du njuta av en vacker och naturlig solbränna som får din hud att lysa som om du just har återvänt från Bondi Beach.

 • Steg 1: förberedelse. Börja med ren och torr hud. Tvätta och exfoliera huden för att avlägsna döda hudceller. Fokusera på ojämna områden som knän, armbågar och vrister. Återfukta sedan dessa grova områden lätt. För mycket fuktkräm kan påverka absorptionen av självbrunaren, så var sparsam.
 • Steg 2: Applicering. Använd alltid en applicatiehandschoen för att skydda händerna mot kladdoch för att få en jämn täckning. Applicera Bondi Sands självbruningsprodukt stegvis (ben, armar, mage, rygg, ansikte). Använd lätta, cirkulära rörelser för att undvika ränder. För ansiktet är det viktigt att blanda produkten något med fuktkräm för en naturlig och jämn lyster.
 • Steg 3: torkning. Efter applicering är det viktigt att låta produkten sugas in och torka. Det varierar mellan olika självbrunare om du behöver låta produkten suga in helt eller skölja av denefter en stund .Läs produktinformationen för detta.
 • Steg 4: återfukta och underhåll. Återfukta huden dagligen för att förlänga livslängden på din solbränna. Använd en oljefri fuktighetskräm för att förhindra fläckar eller blekning. För att gradvis bleka solbrännan, fortsätt att exfoliera och återfukta huden regelbundet.

Bondi Sands hittar du på Salontotal.se

Bondi Sands är känt för sin kvalitet och naturliga skönhet. Här kananvändare över hela världenuppleva en äkta, solkysst lyster. Med fokus på naturliga ingredienser, hudvård och skydd är Bondi Sands fortfarande en favorit bland självbrunare och hudvårdsentusiaster.

Vanliga frågor och svar

Hur länge håller självbrunaren?

Bondi Sands självbrunare sitter kvar på huden i cirka 5 till 7 dagar. Detta beror på faktorer som förberedelse av huden, applicering och vård efteråt. Regelbunden återfuktning kan hjälpa till att förlänga livslängden på självbrunaren. Exponering för vatten, gnidning och skrubbning kan göra att självbrunaren bleknar snabbare.

Kan jag simma med självbrunaren på?

Du kan simma med självbrunaren på, men det är viktigt att veta att vatten kan påverka hur länge din solbränna håller. Simning kan få självbrunaren att blekna snabbare, eftersom både klor och salt är naturliga exfolieringsmedel som kan exfoliera det översta hudlagret som självbrunaren har applicerats på.

Hur tar jag bort självbrunare?

För att ta bort självbruner från huden kan du använda Bondi Sands Self Tan Eraser. Detta kommer enkelt att ta bort solbrännan från din hud.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.