fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Bondi Sands

Bondi Sands har allt från självbrännande produkter och solskyddsmedel till kroppsvatten. Det australiensiska märket är känt för sina produkter som tar hand om din solbrända hud och får den att glöda. Bondi Sands produkter är lätta att applicera och har en fantastisk doft. Dessutom skyddar de flesta produkter din hud eftersom de innehåller SPF. Upptäck Bondi Sands produkter på Salontotal.se och låt din hud glöda.

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Funktioner Bondi Sands

  • Självbrännande
  • Naturliga ingredienser
  • Återfuktar
  • För olika hudtyper

Funktioner Bondi Sands

  • Självbrännande
  • Naturliga ingredienser
  • Återfuktar
  • För olika hudtyper

Bondi Sands produktsortiment

För en vacker, naturlig och solkysst hud är Bondi Sands rätt ställe att gå till. I sortimentet ingår olika typer av självbrännare i flera varianter. De har dem till exempel i mousser, lotioner och sprayer. Alla dessa produkter är lämpliga för olika hudtyper och önskade resultat. Förutom självbrännare har varumärket också en kollektion av produkter som vårdar huden efter att ha varit i solen. Ta till exempel hand om din hud på ett enkelt och fint sätt med after sun-geler och fuktgivande mjölk. Kroppstvättarna, skrubborna och lotionerna gör din hud mjuk, smidig och strålande.

Stödprodukter

Förutom produkter som självbrännare har märket också många stödprodukter i sitt sortiment. Med Bondi Sands Application Mitt kan du till exempel applicera en jämn, streckfri och felfri solbränna. Dessutom håller den dina händer rena. Denna Application Mitt är också tvättbar och kan användas oftare.

Produktfördelar

En av de främsta fördelarna med Bondi Sands är att märket använder många naturliga ingredienser. Till exempel hittar du ingredienser som aloe vera, kokosolja och E-vitamin i produkterna. Dessa är idealiska för att återfukta och vårda huden. Dessutom är produkterna fria från skadliga ingredienser. Som ett resultat av detta är märkets produkter säkra att använda på din hud.

Om varumärket

Bondi Sands är ett australiskt varumärke som specialiserat sig på att producera självbrynsprodukter. Märket erbjuder även andra produkter för strålande, solkysst hud. Dess naturliga ingredienser gör det idealiskt för personer med normal och känslig hud.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.