fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Betala

På Salontotal.se kan du använda olika betalningsmetoder. Vi samarbetar med betaltjänstleverantören MultiSafepay för att hantera betalningar. MultiSafepay har vidtagit moderna säkerhetsåtgärder så att dina uppgifter är skyddade under en transaktion. Detta innebär att alla betalningar går via en säker SSL-anslutning.

För alla betalningsmetoder får vi omedelbart en bekräftelse på din betalning och kan direkt gå vidare med att behandla din beställning. Alla betalningsmetoder är gratis!

Kreditkort  
Betala helt enkelt din beställning via ditt kreditkort MasterCard, Visa eller Maestro.

Klarna

PayPal
Om du har ett PayPal-konto kan du betala alla dina onlineköp med din e-postadress.

Apple Pay
Om du har en Apple-enhet kan du enkelt betala via Apple Pay. Det har aldrig varit enklare att betala med till exempel din iPhone, iPad, Apple Watch eller MacBook!

Banköverföring
Du kan överföra det totala beloppet en gång med en vanlig banköverföring. Observera att behandlingstiden för din betalning kan ta upp till 2-3 arbetsdagar.

När du har lagt beställningen får du automatiskt uppgifterna för en banköverföring. När du betalar med banköverföring kan vi inte behandla din beställning omedelbart och det kommer därför att ta längre tid innan din beställning skickas.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.