fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Hårolja

En hårolja ger näring åt håret och gör det silkeslent. En bra hårolja innehåller vårdprodukter som tränger djupt in i håret, vilket ger håret sin glans tillbaka och gör det mindre statiskt. Produkten skyddar bland annat mot fukt och minskar frissigt hår. På Salontotal.se hittar du håroljor för alla hårtyper!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Den bästa håroljan

Har du torrt, tråkigt eller livlöst hår och vill ha glänsande och friska lockar? Då erbjuder en hårolja lösningen! Den ger näring åt torrt hår och hjälper det att hålla sig i gott skick. Efter applicering kommer du att märka att ditt hår känns mjukt och ser friskt och glänsande ut. Du har många typer av håroljor för olika hårtyper; du har till exempel sådana för skadat hår, lockar eller specifikt för män.

Du kan köpa den bästa håroljan på Salontotal.se. Vi har ett brett utbud av oljor, så oavsett vilken hårtyp du har; du hittar de bästa håroljorna här!

En fin och ofta såld produkt är CHI haarolie. Denna produkt återfuktar och återställer håret, reglerar fuktbalansen och ger det en vacker glans. Den unika formeln skyddar håret från värmen från stylingverktyg, åldrande och yttre skador.

En annan populär produkt är Olaplex Bonding Oil No.7. Denna produkt är formulerad med den ursprungliga och patenterade aktiva ingrediensen Olaplex, precis som alla andra Olaplex-produkter. Olaplex No.7 är en koncentrerad och viktlös återställande produkt som ökar hårets glans, mjukhet och livfullhet. Det finns en anledning till att denna produkt är så populär!

Hårolja lockar

Det finns många typer av produkter som är speciellt utformade för lockar. Dina lockar kan ibland kännas torra och behöver lite extra vård, en hårolja är den perfekta lösningen för detta. Den ger näring åt dina lockar, reparerar hårskiktet och ger dig tillbaka din önskade hårtextur.

Följer du CG-metoden? Då kan du också använda en hårolja! Det finns flera CG proof-typer, du kan känna igen dem på det rosa klistermärket med "CG Proof"!

En fin CG-vänlig produkt för lockar är Cantu Shea Butter Hair & Scalp No Drip Oil. Denna produkt är gjord av bland annat sheasmör och te tre och är inte bara bra för ditt hår utan även för din hårbotten! Produkten skyddar mot värme och stimulerar även hårväxten.

Hårolja för män

Det är irriterande när ditt hår inte vill formas ordentligt, bryts av snabbt eller känns väldigt torrt. Som tur är kan detta enkelt avhjälpas med en hårolja! Den gör bland annat ditt hår smidigare och gör det mindre benäget att hoppa av åt alla håll. I princip är alla oljor lämpliga för manshår, men det finns också oljor som är gjorda speciellt för män.

En fin hårolja för män är BluMaan Cloud Control Hair Oil, som innehåller en unik blandning av 12 naturliga oljor. Denna produkt hjälper till att förvandla styvt, torrt och ostyrigt hår och göra det mer lätthanterligt.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.