fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Hårolja

En hårolja ger näring åt håret och gör det silkeslent. En bra hårolja innehåller vårdprodukter som tränger djupt in i håret, vilket ger håret dess glans tillbaka och gör det mindre statiskt. Produkten skyddar bland annat mot fukt och minskar frissigt hår. Hos Salontopper hittar du håroljor för alla hårtyper!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Den bästa håroljan

Har du torrt, tråkigt eller livlöst hår och vill ha glänsande och friska lockar? Då är en hårolja lösningen! Den ger näring åt torrt hår och hjälper det att hålla sig i gott skick. Efter applicering kommer du att märka att ditt hår känns mjukt och ser friskt och glänsande ut. Det finns många olika typer av håroljor för olika hårtyper, till exempel för skadat hår, lockar eller specifikt för män.

Köp den bästa håroljan på Salontopper. Vi har ett brett utbud av oljor, så oavsett vilken hårtyp du har kan du hitta de bästa håroljorna här!

En fin och ofta såld produkt är CHI haarolie. Denna produkt återfuktar och återställer håret, reglerar fuktbalansen och ger det en vacker glans. Den unika formulan skyddar håret från värmen från stylingverktyg, åldrande och yttre skador.

En annan populär produkt är Olaplex Bonding Oil No.7. Denna produkt är formulerad med den ursprungliga och patenterade aktiva ingrediensen Olaplex, precis som alla andra Olaplex-produkter. Olaplex No.7 är en koncentrerad och viktlös återställande produkt som ökar hårets glans, mjukhet och livfullhet. Det finns en anledning till att denna produkt är så populär!

Hårolja lockar

Det finns många typer av produkter som är speciellt utformade för lockar. Dina lockar kan ibland kännas torra och behöver lite extra vård; en hårolja är den perfekta lösningen för detta. Den ger näring åt dina lockar, reparerar hårbotten och ger dig tillbaka din önskade hårstruktur.

Följer du CG-metoden? Då kan du också använda en hårolja! Det finns flera olika typer av CG-prov, du kan känna igen dem på det rosa klistermärket med "CG Proof"!

En bra CG-vänlig produkt för lockar är Cantu Shea Butter Hair & Scalp No Drip Oil. Denna produkt är gjord av bland annat sheasmör och te tre, och är inte bara bra för ditt hår, utan även för din hårbotten! Produkten skyddar mot värme och stimulerar även hårväxten.

Hårolja för män

Det är irriterande när håret inte vill formas ordentligt, lätt går av eller känns väldigt torrt. Lyckligtvis kan detta enkelt åtgärdas med en hårolja! Det gör bland annat håret mjukare och gör det mindre benäget att studsa i alla riktningar. I princip är alla oljor lämpliga för mäns hår, men det finns också oljor som är speciellt framtagna för män.

En fin hårolja för män är BluMaan Cloud Control Hair Oil, som innehåller en unik blandning av 12 naturliga oljor. Denna produkt hjälper till att omvandla styvt, torrt och ostyrigt hår och göra det mer lätthanterligt.

Köp hårolja på Salontopper

På Salontopper har vi ett brett utbud av högkvalitativa och fina håroljor. Om du beställer på Salontopper.co.uk före 23:59 (från söndag till torsdag kväll) kommer din beställning att levereras i morgon. På fredagar levereras beställningar som görs före kl. 22.00 i morgon. Tillsammans med vår partner PostNL gör vi vårt yttersta för att hålla den utlovade leveranstiden om produkten finns i lager. Om din beställning är 35 euro eller mer skickar vi din beställning gratis.

Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst är tillgänglig måndag-fredag från 09:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Gå till kontakt för att hitta telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna!

Ha kul att shoppa på Salontopper!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.