fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Olja för hår

Har du hört talas om hemligheten bakom glänsande, friskt hår? Det är inte längre en hemlighet. Magin finns i håroljan. Dehär små flaskorna är fulla av kraftfulla ingredienser som kan göraunderverk fördina lockar. Oavsett om du lider av torrt, skadat, frissigt eller livlöst hårkan en hårolja vara lösningen. Salontotal.se På , förstår vi vikten av god hårvård, ochdärför erbjuder vi ett brett sortiment för att tillgodose dina specifika behov .

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Hårbottenproblem
Problem med håret
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Glänsande och friskt hår med hårolja

Du kanske har hört talas om hårolja tidigare, men inte riktigt vet hur det fungerar. Det är enkelt: dessa oljor är fyllda med näringsämnen och antioxidanter som återfuktar ditt hår,
skyddar och reparerar det. Resultatet? Vackert, glänsande och friskt hår som strålar avvitalitet.

Vilken hårolja passar dig?

Varje hårtyp har sina egna unika behov. Oavsett om du har fint, lockigt, färgat eller rakt hår: det finns en hårolja för dig.

Torrt hår: arganolja

Arganolja är känd för sina otroligt återfuktande egenskaper. Om du lider av torrt eller frissigt hår kan den här oljan för håret bli din nya bästa vän.
Denna hårolja tränger djupt in i håret för att återfukta och reparera det från insidan och ut. Resultatet är ett silkeslent hår som ser friskare ut än någonsin tidigare. Maria Nila True Soft Argan Oil Kolla in .

Balsam för lockar: kokosnötsolja

Lockigt hår tenderar att vara torrt och kokosolja kan vara den perfekta lösningen på detta. Denna hårolja tränger djupt in i lockarna, återfuktar dem och ger dem den definition de förtjänar. Dessutom luktar kokosolja gott - en extra bonus! Briogeo Farewell Frizz™ Kolla in .

Hälsosam hårbotten: jojobaolja

En frisk hårbotten är grunden för ett friskt hår. Jojobaolja är ett utmärkt val för att ge näring och fukt åt hårbotten. En frisk hårbotten främjar hårväxten och förebygger mjäll.

Skadat hår: marulaolja

Om ditt hår är allvarligt skadat av t.ex. färgbehandlingar eller värmestyling kan marulaolja hjälpa till att reparera det. Denna hårolja är rik på antioxidanter och essentiella fettsyror, vilket ger ditt hår den boost det behöver. Paul Mitchell Marual Oil Du kommer att älska varumärket .

Luddfritt hår

Frissigt hår kan vara en mardröm, men det finns inget som en bra hårolja inte kan lösa .Välj en olja som är speciellt framtagen för att kontrollera frissigt hår och du kommer att bli förvånad överresultatet. Upptäck varumärket Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil

Hur man använder hårolja

Att använda hårolja är enkelt: applicera några droppar i handflatan och fördela jämnt i hela håret. Fokusera på topparna och undvik hårbotten om du har fint hår. För dem med torr hårbotten kan det vara bra att applicera en liten mängd i hårbotten.

Du kan hitta den bästa oljan för ditt hår på Salontotal.se

När du är redo att få ditt hår att skina är allt du behöver göra att välja den perfekta håroljan. Salontotal.se På , är vi här för att hjälpa till. Kolla in tipsen ovan för att hitta den bästa håroljan som passar dina behov och låt ditt hår skina igen. Så, vad väntar du på? Salontotal.se Upptäck magin med håroljor på och ge ditt hår den glans och hälsa det förtjänar.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.