fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Rumsspray

Vem älskar inte en härlig doft i sitt hem? En rumsspray är den perfekta lösningen för att skapa en behaglig atmosfär i alla rum i ditt hem. En rumsspray är perfekt för alla tider på dagen. Använd den till exempel för att fräscha upp sovrummet innan du ska sova, eller spraya doften i vardagsrummet för att skapa en mysig atmosfär under en kväll hemma. En rumsspray är också ett välkommet tillskott i badrummet eller köket. Upptäck det underbara utbudet på Salontotal.se nu!

Sortering

Per sida
Typ av gåva
Kategori
Pris
Varumärke

Använd gräddspray

Det är enkelt att använda en rumsspray. Skaka flaskan väl innan du använder den och spraya sedan ut doften i luften i det rum du vill fräscha upp. Ta hänsyn till rummets storlek och doftens intensitet. För ett mindre rum räcker det ofta med några få sprayer, medan du bör använda lite mer för ett större rum. Vi säljer också doftpinnar för att dofta ditt hem! Du kan placera dem på en central plats. Glöm inte att vända på pinnarna då och då. Då kommer rummet att lukta gott igen!

Dofter i rumsspray

Det finns många olika dofter, från söt till träig och från blommig till kryddig. Välj en doft som passar dig och som du gillar. Oavsett om du gillar lavendel, vanilj eller citrus, finns det något för alla!

Vi har också ett stort utbud av Janzen-dofter. Janzens produkter sträcker sig från olika varianter av en krämspray till doftstickor. Varje produkt är tillverkad med de bästa ingredienserna och dofter som är speciellt utvalda för att skapa en behaglig och lugnande atmosfär. Dofterna finns i olika storlekar, så det finns en lämplig produkt för varje rum.

Köp rumsspray på Salontotal.se

Vill du också ha ett hem som luktar underbart? Beställ då en trevlig rumsspray från Salontotal.se idag! Naturligtvis vill vi att du ska njuta av produkterna så snart som möjligt, så vi försöker alltid leverera ditt paket så snart som möjligt. Om du beställer före kl. 22.00 söndag-fredag har du till och med chans att få den redan nästa dag! Om du inte vill betala fraktkostnader kan du beställa för 35 euro eller mer. Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta sedan vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.