fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Redskap för trassel

Känner du igen känslan när du vill kamma håret, men kammen fastnar i tovor och drar ut håret ur huvudet på ett smärtsamt sätt? Det är där Tangle Teezer kommer till undsättning! Tangle Teezer är en revolutionerande hårborste som är speciellt utformad för att enkelt reda ut tovor utan smärta eller skador på håret. Hemligheten ligger i Tangle Teezers unika form och flexibla borst, som glider smidigt genom håret och löser upp även de mest envisa tovorna.

Sortering

Per sida
Tangle Teezer
Featured
Problem med håret
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Funktioner Tangle Teezer

  • Unik form
  • Flexibla borststrån
  • Löser upp trassel
  • Smärtfri

Funktioner Tangle Teezer

  • Unik form
  • Flexibla borststrån
  • Löser upp trassel
  • Smärtfri

Tangle Teezer mini

Är du alltid på språng och har inte tid att kamma håret hemma? Då behöver du inte oroa dig! Tangle Teezer är kompakt och bärbar, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för din hektiska livsstil. Lägg den i handväskan, ryggsäcken eller till och med i fickan och ta med den vart du än går. Oavsett om du ska till jobbet, resa eller gå ut en kväll kan du alltid ta fram borsten och ge håret en snabb uppfräschning. Välj en Tangle Teezer mini om du vill spara ännu mer utrymme!

Tangle Teezer-borste för hela familjen

Tangle Teezer är inte bara lämplig för vuxna, utan även för barn. Vi vet alla hur knepigt det kan vara att kamma barns hår, särskilt om de har lätt för att trassla till sig. Med Tangle Teezer blir det mycket enklare och smärtfritt att kamma ditt barns hår. De mjuka borsten är skonsamma mot hårbotten och förhindrar tårar och skrik när du kammar. Så säg hejdå till tårar och hej till glada barn med trasselfritt hår!

Favorit Tangle Teezer-borsteprodukter från Salontotal.se

Långt hår? Lita på oss, de Tangle Teezer Salon Elite du nódig. Oavsett om ditt hår är vått eller torrt får Tangle Teezer bort tovorna smärtfritt och enkelt. Faktum är att borstning med denna borste känns som en riktig huvudmassage och är därför mycket lämplig för personer med hårbottenproblem. Du kan även enkelt kamma ut tiebacks från extensions. Ja, Tangle Teezer är, eftersom borstningen inte längre gör ont, utomordentligt lämplig om du har lockar och för att borsta barns hår. Ska du åka på semester? Tangle Teezer Compact Styler har samma fördelar som sin storebror, men har en perfekt resestorlek! Det avtagbara locket gör att borsten håller sig ren och fri från friss och smuts!

Tangle Teezers historia

Världen lär känna Shaun P, skaparen av antitrasselborsten Tangle Teezer, först när han presenterar sin idé i TV-programmet "Draknästet" 2007. Att programmets domare inte heller har den visdomen framgår av att idén skoningslöst förkastas. Shaun P, som får höra att hans idé är slöseri med tid, låter det inte stanna vid det. Hårstylisten med mer än 10 års erfarenhet från de legendariska Vidal Sassoon-salongerna i New York och Los Angeles gör rätt.

Tangle Teezer lanseras samma år och säljs omedelbart i 35 000 exemplar över disk. En bra idé kan vara den viktigaste nyckeln till framgång, men det är inte den enda nyckeln. Entreprenörskap, uthållighet och en stor portion tur är minst lika viktigt. Juryn i The Dragon's Den kanske tyckte att idén med anti-tangle-borsten var värdelös, men Tangle Teezers webbplats översvämmades av intresserade tittare. Och även om borsten från början bara skulle tillverkas i svart, visade sig den oplanerade rosa varianten faktiskt vara mycket populär.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.