fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.2/5

Serum för ansiktet

Med ett serum för ansiktet kan du ge din hud lite extra vård. Det gör att du kan ta hand om din hud på ett mycket målinriktat sätt. Ett serum för ansiktet är avsett att lösa specifika hudproblem. Den innehåller ofta samma ingredienser som grädde, men i koncentrerad form. Därför behöver du ofta bara några få droppar för att ta hand om din hud. Med ett serum får ansiktet en extra boost. Kolla in Salontotal.se:s sortiment och upptäck din favoritvariant.

Sortering

Per sida
Huidproblemen
Huidtype
  • visa allt
  • visa mindre
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Vad är ett bra serum för ansiktet

Varje hud behöver något annat. Därför finns det olika varianter av ett serum för ansiktet, som alla har olika effekter. För varje hudtyp finns det ett serum som fungerar bra. Därför är det viktigt att i förväg bestämma vilken hudtyp du har eller vilket hudproblem du vill åtgärda. Vi har ett serum för ansiktet som är lämpligt för torr, känslig eller uttorkad hud. Du kan också titta på ingredienserna i ett serum.

Det är också möjligt att skydda huden mot åldrande, eftersom serum för ansiktet minskar synliga linjer och skyddar hudbarriären. För detta är det bäst att använda ett serum med hyaluronsyra. Detta binder huden med vatten och fyller den så att säga. Har du pigmentfläckar och vill bleka dem? Välj sedan ett serum som innehåller C-vitamin eller niacinamid. Förutom ett speciellt serum för ansiktet har du även varianter för huden runt ögonen.

Användning av serum för ansiktet

Applicera ett serum för ansiktet både på morgonen och kvällen. Gör detta efter rengöring av huden och innan du applicerar dag- eller nattkräm. Du behöver bara några droppar eftersom den är så koncentrerad. Värm serumet lite i händerna och applicera det sedan i ansiktet. Undvik huden runt ögonen, om inte serumet är särskilt avsett för detta.

Köp serum för ansiktet på Salontotal.se

Hitta det bästa serumet för ditt ansikte på Salontotal.se och märk en skillnad på kort tid. Det ger din hud det där lilla extra. Om du vill ha produkten så snart som möjligt, gör en beställning före kl. 23.59 söndag-fredag, så gör vi vårt bästa för att leverera den till dig nästa dag. Om du beställer mer än 35 euro skickar vi din beställning helt gratis. Har du några frågor om serumet eller om våra andra ansiktsvårdsprodukter? Kontakta gärna vår kundtjänst. De är tillgängliga på vardagar mellan 9:00 och 21:00 och på lördagar mellan 10:00 och 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.