fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Ansiktsvård

Det är mycket viktigt att hitta lämplig ansiktsvård för din hud. Med åren blir den ju alltmer stressad. Tänk på solen, till exempel, eller genom att bära smink. Och tyvärr kan vi inte undvika det: din hud blir också äldre. Men genom att välja rätt ansiktsvård ser din hud bäst ut. Dessutom ser du till att din hud blir mjuk om du sköter den på rätt sätt! På Salontotal.se vill vi erbjuda rätt ansiktsvård för kvinnor och män, och därför hittar du ett stort utbud av produkter.

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Produkter för ansiktsvård

Eftersom vi har så många olika typer av ansiktsvårdsprodukter för dig vill vi göra det enkelt för dig att välja. I princip kan du komplettera hela din groomingrutin med Salontotal.se:s produktsortiment. Vi har dagkrämer, ansiktssprayer, läppvård, masker, nattkrämer, ögonkrämer, exfolierare, rengöringsmedel, skrubbor, serum och toners. Och naturligtvis har vi inte bara en variant av varje produkt i vårt sortiment, utan en hel del. Så du får gärna bläddra runt!

Steg-för-steg-plan för ansiktsvård

Om du inte vet vad en bra ansiktsvårdsrutin är vill vi hjälpa dig med det. Rengör först huden med en skrubb eller peeling. Detta tar bort döda hudceller. Applicera sedan din dagkräm och du kan börja din dag! Har du mer tid på dig? Applicera sedan en mask och ge huden lite extra ansiktsvård. Glöm inte att ta hand om ditt ansikte på kvällen också! Ta av dig sminket och upprepa exakt samma process. Istället för dagkräm, avsluta med en nattkräm. På så sätt kommer din hud att kännas som ny på morgonen.

Köp ansiktsvårdsprodukter från Salontotal.se

Är du redo att komplettera din ansiktsvårdsrutin med de läckra produkterna från Salontotal.se? Med vårt omfattande sortiment hjälper vi dig gärna att göra just det! Beställ idag och njut av dina favoritprodukter mycket snart. Om du gör din beställning före kl. 22.00 söndag-fredag gör vi vårt bästa för att leverera den hem till dig redan nästa dag. Om du beställer för 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Har du några frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.