fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Peeling i ansiktet

En peeling för ansiktet är en behandling som används för att avlägsna döda hudceller och förädla huden. Resultatet är ett mjukt, strålande och yngre utseende. På Salontotal.se erbjuder vi olika typer av peeling för ansiktet som är skräddarsydda efter din huds behov. Genom att ta hand om dig själv med en ansiktspeeling visar du att du tar hand om dig själv och din hud. Det är viktigt att ta sig tid för sig själv och slappna av. Upptäck alla typer nu på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Featured
Hudproblem
Huidtype
  • visa allt
  • visa mindre
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Peeling ansikte för känslig hud

Älskar du känslan av att ta bort döda hudceller med en skrubb, men har du känslig hud och är kornen i en skrubb för grova för din hud? Välj sedan en exfoliator för ansiktet. Denna produkt avlägsnar döda hudceller precis som en skrubb, men till skillnad från en skrubb har en peeling mycket fina korn. Efter behandlingen får du en behaglig känsla. Huden kommer att kännas mjuk och du kommer att märka en ljusare och jämnare hy. För att behålla resultatet så länge som möjligt är det viktigt att du tar väl hand om din hud. Använd till exempel en bra dag- och nattkräm och solskydd för att skydda huden mot solskador.

Fördelar med ansiktsskalning

En peeling har flera fördelar för huden. Den tar till exempel bort döda hudceller och förfinar huden, vilket leder till en strålande och yngre look. Den kan också hjälpa till att minska hudproblem som akne eller blemmad hud. Dessutom kan den förbättra hudens förmåga att absorbera näringsämnen och eliminera avfallsprodukter. Kort sagt är denna produkt för ansiktet en effektiv behandling för en frisk och strålande hud. Det är också viktigt att regelbundet peela ansiktet för att hålla huden frisk.

Köp peelingprodukter på Salontotal.se

Är du övertygad om de stora fördelarna med en peeling för ditt ansikte? Upptäck en helt ny föryngrad version av dig själv med våra produkter! Beställer du före 22.00 på söndag till fredag? Då gör vi och leveransservice vårt yttersta för att leverera ditt paket redan nästa dag! Och om du beställer för 35 euro eller mer är fraktkostnaderna helt gratis. Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.