fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Volym pulver

Hår med extra volym eller med en annan hårstruktur: med volympulver kan du göra det. Genom att använda volympuder får ditt hår en boost och ser inte längre livlöst ut. Oavsett om du har tjockt, tunt, långt eller kort hår ger pudret ditt hår mycket volym. Den tynger inte ner ditt hår. Det är lösningen för att skapa den perfekta röriga hårlooken på ett bra sätt.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Typer av volympulver

Salontotal.se har vi volympulver från olika märken som Best Hair, Goldwell och Redken. Vi erbjuder de första pulvren från 5,95 euro. Dessutom är Schwarzkopf- och Indola-volympuder klara för Curly Girl. Evo Haze, idHair, Eleven Australia, Kevin Murphy och Davines erbjuder veganska pulver.

Användning av volympulver

För att använda volympuder måste håret vara torrt. Tanken är att produkten inte ska läggas direkt på hårbotten, utan snarare på hårets rötter och längder. På så sätt ger det extra volym på toppen av håret och extra textur i längderna. Från cirka 10 cm avstånd kan du spraya pulvret på håret. När du har lagt pudret på håret masserar du in det med fingertopparna. För att få extra volym kan du också blåsa kall luft i håret genom att föna det. När du väl har lagt produkten i håret kan du återaktivera den under dagen genom att massera in produkten med fingrarna. Du kan ta bort volympulvret från håret igen genom att tvätta det.

Volym pulver vid Salontotal.se

I vårt sortiment har vi många volympuder som du kan använda för att ge ditt hår extra grepp och mer volym. Om du beställer produkterna på Salontotal.se söndag-fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet hem till dig nästa dag. Dessutom får du gratis leverans från 35 euro. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor från måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.