fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Pump för flaskan

Letar du efter en pump för en flaska eller annan bulkförpackning? Salontotal.se har ett stort utbud av olika pumpar för alla typer av schampo-, kräm- och oljeflaskor. En pump gör det lättare att dosera, så att du inte använder för mycket av produkten för ditt hår. Dessutom gör du då också längre med dina hårprodukter och slösar inte bort något!

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Bättre dosering

Med en bra pump till flaskan säkerställer du en bättre dosering av dina hårprodukter. Du vet exakt hur mycket som kommer ut och hur ofta du ska trycka på pumpen. Det är inte bara slöseri med produkt om du använder för mycket, utan det är också dåligt för ditt hår. Hitta rätt pump för din flaska i vårt sortiment.

Olika märken

Alla pumpar passar inte till alla flaskor. Därför har vi pumpar från olika märken som passar perfekt på flaskor av det märket. Tänk på Wella, Kérastase och Goldwell. Har du råkat köpa en produkt från något av dessa märken? Kontrollera sedan omedelbart om vi har en pump för flaskan. Då kan du beställa den direkt, vilket är mycket praktiskt!

Tvålbräda

Det är inte bara slöseri med en flaska schampo eller balsam, du kan också spara pengar med en tvål eller ett schampo. Använd därför en tvålhylla av bambu som ser till att tvålen torkar upp och läcker ut snabbt, vilket gör att tvålen bevaras bättre. Om du lämnar tvålen i en våt behållare, eller ännu värre på marken, kommer den att ligga kvar i ett lager vatten och en del av tvålen går förlorad.

Påfyllningsflaskor

Eftersom mindre slöseri inte bara är viktigt för dig individuellt, hittar du också påfyllningsflaskor och påfyllningsförpackningar från Kérastase. Du köper sedan en praktisk påfyllningsflaska med en påse som innehåller schampot. Efteråt kan du skölja din påfyllningsflaska ren varje gång och köpa en ny påse. På så sätt ser du till att mindre plast behöver användas och gör din del för miljön.

Beställ pumpar från Salontotal.se

Har du hittat rätt pump för din flaska? Då kan du beställa den snabbt och enkelt via vår webbshop. Beställer du från söndag till fredag före kl. 22.00? Ofta får du din beställning nästa arbetsdag! Innan du beställer, kontrollera om det också finns en påfyllnadsförpackning av din produkt, så att du kan beställa den också. Om du har några frågor om pumparna eller våra andra produkter är du välkommen att fråga vår kundtjänst!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.