fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

 

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel är kanske det första varumärket som folk tänker på när de hör ordet hårvårdsprodukter. Och det är logiskt, eftersom det är ett av de största hårmärkena i branschen. Sedan 1909 har L'Oréal Professionnel tillverkat de mest innovativa produkterna för de stora namnen inom frisörbranschen. Varumärket skapar produkter som utgår från de mest krävande experternas behov och hjälper dem att snabbt uppnå bästa resultat. L'Oréal Professionnel är ett kvalitetsmärke med många produkter som finns på Salontotal.se. Läs mer >>

Sortering

Per sida
L'Oréal Professionnel
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Problem med håret
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

L'Oréal Professionnel: för att du är värd det

Om L'Oréal Professionnel skulle beskriva sitt eget DNA skulle det vara att inspirera yrkesverksamma med de senaste trenderna. Ett sätt för varumärket att göra detta är att vara närvarande på världens viktigaste modevisningar. Företaget strävar efter att vara nummer ett när det gäller hårtrender. De är alltid på jakt efter de senaste trenderna på catwalken, bland kändisar och på gatorna, så att L'Oréal Professionnel kan bidra till alla de frisyrer som olika kunder vill ha. Varför? För de är värda det. Det är den slogan som varumärket förespråkar. För att detta ska kunna ske erbjuder företaget den bästa utbildningen, de bästa verktygen och produkterna.

Det tryck som företaget utövar på sin omgivning är så litet som möjligt. Det är därför alla produkter från paraplykoncernen L'Oréal Professionnel Group (som även omfattar bland annat Redken, Kérastase och Matrix) har en förbättrad social profil. Det innebär att de har lyckats skapa ett mindre koldioxidavtryck för alla formler, respekterar den biologiska mångfalden, tillverkar återvinningsbara och miljövänliga förpackningar och har stoppat avskogningen.

L'Oréal Professionnels favoritprodukter från Salontotal.se

Att L'Oréal också har bra stylingprodukter för män bevisar L'Oréal Professionnel Homme Clay 50 ml och Homme Mat 80 ml. Båda produkterna har en fast stadga, är omformade och har en matt finish. En komplett serie som inte får missas i den här listan är Tecni.Art-serien. Den här linjen kommer att få fram konstnären i dig: du kommer att forma ditt hår till vilken form du vill!

Köp L'Oréal Professionnel-produkter på Salontotal.se

Skäm bort dig själv med de bästa produkterna från L'Oréal och köp dem nu på Salontotal.se. Om du köper flera produkter till ett värde av 35 euro eller mer är frakten helt gratis. Med våra produkter kan du verkligen skämma bort dig själv utan att behöva spendera för mycket pengar. Om du gör din beställning före kl. 22.00 söndag-fredag gör vi vårt bästa för att leverera den hem till dig redan nästa dag. Har du några frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.