fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Ge ditt skadade hår den bästa behandlingen så att det får chansen att återhämta sig och inte skadas ytterligare! L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox ser till att ditt skadade hår repareras och skyddas från ytterligare skador. Frisörbehandlingar och föroreningar kan skada ditt hår. Dessutom orsakar oxiderande metallpartiklar ytterligare skador. Med Metal Detox-produkter säkerställer du optimal reparation och skydd av ditt skadade hår.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris

Skadat hår med Metal Detox

Har du lätt skadat hår? Om så är fallet behöver ditt hår en bra behandling som ser till att skadorna repareras och att håret skyddas från ytterligare skador. Metal Detox-produkterna hjälper till att reparera skadat hår och minskar risken för hårbrott med 87 %. Dessutom påverkar Metal Detox schampo, mask och olja inte hårfärgen, utan den förblir som den var innan tvätt och hjälper till att skydda färgintensiteten från att blekna. Liksom många andra schampon och hårmasker ger den också håret en hälsosam glans!

Men varför heter denna linje då Metal Detox? Och vad skiljer den från andra linjer från L'Oréal Professionnel? I Serie Expert Professionnel finns patenterad teknik som garanterar att metallpartiklar avlägsnas från håret. Jag kan höra dig tänka: "Metallpartiklar i mitt hår?" Det finns verkligen, i kranvattnet och i din omgivning hamnar små metallpartiklar i ditt hår. När de börjar oxidera eller rosta orsakar de hårskador. Den 10 % glicoamin i Metal Detox spårar dessa partiklar djupt in i håret och tar bort dem. Särskilt avfärgat hår har skadade eller öppna nagelband där metallpartiklarna fastnar. Därför rekommenderas Metal Detox-serien för färgat och blekt hår.

Serie Expert Metal Detox

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Shampoo : Ditt hår kan skadas och missfärgas av oxidation av metallpartiklar i håret. Detta schampo förhindrar detta och skyddar färgintensiteten från att blekna. Eftersom metallpartiklarna avlägsnas från fibrerna är håret också mindre benäget för hårbrott.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Masque : Denna hårmask tar hand om skadat hår samtidigt som den skyddar din hårfärg.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Concentrated Oil : Detta är en vårdande hårolja för daglig användning på skadat hår. Denna leave-in hårolja skyddar din hårfärg från att blekna och skyddar håret från skador. Håret får en hälsosam glans och känns mjukt utan att tyngas ner.

 

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.