fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Fagron

Fagron är ett ledande varumärke inom hälso- och sjukvårds- samt kosmetikaindustrin med fokus på innovativa och högkvalitativa farmaceutiska produkter. Företaget har etablerat sig som ett betrott namn inom apoteks- och skönhetssektorn genom att utveckla lösningar som tillgodoser patienters och vårdgivares specifika behov. I sortimentet finns salvor och krämer med specialiserade farmaceutiska ingredienser. läs mer >>

Sortering

Per sida
Featured
Hårbottenproblem
Hudproblem
Hudtyp
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Fördelar och egenskaper hos Fagron

Fagron kännetecknas av sitt fokus på innovation och kvalitet. Varumärket förbättrar personaliseringen och effektiviteten av medicinska och kosmetiska behandlingar. Produkterna utvecklas med omsorg om detaljerna och följer endast de högsta kvalitetsstandarderna och riktlinjerna. Detta resulterar i säkra och effektiva lösningar som stöder både vardagliga och komplexa hälsoutmaningar.

Vårt produktsortiment från Fagron

Salontotal.se hittar du ett omfattande utbud av Fagron-produkter, var och en utformad för att möta specifika behov. Vi listar de mest populära krämerna för dig:

  • Fagron Simplex basiszalf: denna salva är en idealisk bas för att blanda med andra ingredienser för till exempel dermatologiska tillämpningar. Detta gör den till en favorit bland dermatologer och farmaceuter för individanpassade behandlingar. Salvan används därför ofta som bas för att formulera medicinska krämer. Denna neutrala formel är idealisk för att tillsätta aktiva ingredienser utan att påverka läkemedlets effektivitet.
  • Fagron cream: krämerna är i allmänhet speciellt utformade för känslig hud. Nästan alla varianter ger fukt, skydd och kan även skräddarsys med andra ingredienser för specifika hudvårdsbehov. De är inte bara lugnande och återfuktande, utan också säkra för daglig användning. Detta gör de flesta krämer lämpliga för personer med kroniska hudåkommor. Kontrollera produktinformationen för respektive kräm för motsvarande användningsinformation.

Se hela sortimentet enkelt via vår webbplats.

Köp Fagron-produkter från Salontotal.se

Fagron erbjuder ett omfattande sortiment som är effektivt och lämpligt för både professionellt och personligt bruk. Oavsett om du letar efter medicinska krämer eller en vardaglig hudvårdslösning har detta varumärke den expertis och de produkter du letar efter. Upptäck hela sortimentet på Salontotal.se och upplev fördelarna med kvalitet i din dagliga hudvård.

Ofta ställda frågor om Fagron

Varför ska jag välja Fagron framför andra märken?

Varumärket är känt för sitt vetenskapliga tillvägagångssätt och sin strikta kvalitetskontroll. Detta resulterar i produkter som inte bara är effektiva, utan också säkra och tillförlitliga. Dess fokus på personlig anpassning inom hälso- och sjukvården gör varumärket unikt.

Hur använder jag Simplex basal salva på bästa sätt?

Rådgör alltid med hälso- och sjukvårdspersonal innan du blandar aktiva ingredienser med denna basala salva. Salvan kan appliceras som den är eller som bas för dermatologiska preparat.

Är Fagrons produkter lämpliga för alla hudtyper?

Ja, varumärket utvecklar flera produkter med formuleringar som är lämpliga för alla hudtyper, inklusive mycket känslig hud.

Kan jag använda Fagron-kräm för mitt ansikte?

Ja, krämerna är säkra att använda i ansiktet och på andra känsliga hudområden och de är utmärkta för daglig återfuktning.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.