fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Fagron

Fagron är känt för sina högkvalitativa apoteksprodukter som både yrkesverksamma och konsumenter litar på. Detta varumärke, som har sitt ursprung i Rotterdam, har sedan 1990 utvecklats till en global aktör inom farmaceutiska råvaror. Läs mer >>.

Sortering

Per sida
Huidtype
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Upptäck mångsidigheten hos Fagrons produkter

Fagrons produktsortiment är brett och mångsidigt, med särskilt fokus på känslig hud. Till exempel är Lichtvettende bad en douche lotion en gudagåva för dem som letar efter en lätt fet och vårdande lotion . Den är idealisk för daglig användning och kan användas direkt på huden eller i badvattnet. För dem som kämpar med överdriven svettning ger Fagrons Aluminium Chloride Solution Depper 20% effektiv lindring. Produkten appliceras enkelt före sänggåendet och hjälper till att minska svettningen.

Särskild vård för småbarn

Fagron tänker också på den känsliga babyhuden med en rad produkter som sätter säkerhet och skonsamhet i första rummet. Fagron Derma Baby-produkter innehåller noggrant utvalda ingredienser och är fria från parfym och onödiga tillsatser, så att ditt barn får den skonsamma vård han eller hon förtjänar.

Vaselin och krämer för daglig komfort

Förutom specifika lösningar erbjuder Fagron även en rad vaselin- och krämprodukter som ger daglig komfort. Oavsett om det handlar om att återfukta torr hud eller skydda den mot väder och vind har Fagron en skräddarsydd lösning.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.