fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Aftersun

Efter att ha utsatts för solen behöver din kropp en ordentlig vård. En aftersun återställer, kyler, mjukgör och återfuktar huden. Solen torkar ut huden snabbt, så extra vård är ingen onödig lyx. Använder du alltid en aftersun efter solbadning? På Salontotal.se hittar du de bästa produkterna för din hud.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Varför en aftersun

 

Du använder en aftersun efter att din hud har varit i kontakt med solen. Detta förhindrar att huden känns torr och sprucken. Innan du ligger ute i solen eller cyklar är det mycket viktigt att du använder en bra solkräm. Skydda huden ordentligt genom att regelbundet smörja in den med SPF och förhindra att den bränns. Har du solat hela dagen eller har du varit utomhus under dagen? Applicera sedan alltid en solskyddslotion, även om du bara har varit ute en kort stund. Huden blir uttorkad av solen och skadliga UV-strålar. Du tar hand om huden och återställer balansen. Detta gör att huden ser frisk ut och känns underbart mjuk och smidig.

Om du är bränd, huden är röd och gör ont, är det också mycket viktigt att använda en eftersolering. Dessa produkter har en kylande och lugnande effekt. Bränd hud känns varm och stram, vilket beror på att huden saknar fukt. Tyvärr kan produkten inte reparera hudens skador, men produkterna hjälper till att lugna, lugna, kyla och återfukta huden. Använd alltid en generös mängd aftersun och upprepa regelbundet. Håll din hud i balans genom att använda rätt produkter vid rätt tidpunkt. Vi rekommenderar inte att du använder en tjock, fet kräm. Bränd hud måste kunna andas och detta täcker så att säga huden och håller värmen i huden. Det leder till att bränd hud kommer att fortsätta att besvära dig under längre tid, vilket är precis vad du vill undvika.

Den bästa eftersolen

Letar du efter en bra aftersun för att återställa huden? Då är Salontotal.se rätt plats att vara på. Vi har flera bra aftersunprodukter i vårt sortiment. En av våra bästsäljare är Naïf Face & Body Cooling Aftersun, som kan användas i ansiktet och på kroppen. Den har en svalkande och lugnande effekt. Efter en dag i solen kan du applicera den på huden för att hjälpa den att återhämta sig och återställa sin fuktbalans. Produkten är lämplig för hela familjen. Använder du redan en aftersun efter att din hud har varit utsatt för solen? Vi rekommenderar att du gör det. På så sätt kan din hud återhämta sig efter en härlig dag i solen. Du vill också ha den bästa aftersunern för din hud.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.