fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Briogeo

Briogeo är ett hårvårdsmärke med fokus på kraften i naturliga ingredienser. Faktum är att varje produkt innehåller mer än 90 % naturliga ingredienser och är naturligt inriktad på goda resultat för ditt hår. Briogeo erbjuder många olika produkter från schampo till hårmask, men även deodorant och roliga presentförpackningar ingår i Briogeos sortiment! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
Ingredienser
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Briogeo

 • För alla hårtyper
 • Med naturens kraft
 • 90 % till 100 % naturlig
 • Cruelty free (fri från grymma djur)

Funktioner Briogeo

 • För alla hårtyper
 • Med naturens kraft
 • 90 % till 100 % naturlig
 • Cruelty free (fri från grymma djur)

Briogeo Hårvård

Briogeo hårvård står för 6x fri hårvård: alla produkter är fria från sulfater, silikoner, parabener, ftalater, DEA och syntetiska färgämnen. Produkterna är till 90-100 procent naturligt framställda och är dessutom grymma, glutenfria och nästan alltid veganska. Det populära varumärket Briogeo grundades av Nancy Twine, en hårvårdspionjär som i unga år upptäckte att den naturliga hårvård som fanns på marknaden inte uppfyllde hennes krav. Nancy grundade sedan Briogeo Hair Care. Hon ville skaka om marknaden med en frisk fläkt och fick snart stöd av många stylister och stora aktörer på marknaden.

Briogeo inspireras av New York Citys livliga kultur och kärnvärden, som återspeglar uppskattning för individualitet, straffrihet och öppenhet. New Yorks unika och mångsidiga människor väcker staden till liv, och därför erbjuder varumärket skräddarsydda hårvårdsprogram i linje med de kärnvärden som gör oss unika. Briogeo står för mångfald, renhet och öppenhet!

Naturlig hårvård

Med unika texturer och produkter erbjuder Briogeo något för alla: från att reparera håret till att ge volym och vårdande lockar. Mixa och matcha produkterna för att skapa en skräddarsydd rutin. Produkterna innehåller aldrig ingredienser som ditt hår inte behöver. Varumärket går tillbaka till grunderna och erbjuder en hårvårdskollektion baserad på naturen. Produkterna innehåller minst 90 % naturliga ingredienser, är prestationsbaserade och ger synliga resultat.

Briogeo Superfoods

Superfoods känner du främst till från kostråden, men det finns också superfoods för hårvård. Briogeo Superfoods är baserade på kraften i 2 eller 3 naturliga ingredienser som tillsammans kan lösa ett hårproblem för dig. Från Matcha och äpple till banan och kokosnöt som hjälper till att återställa ditt tråkiga, uttorkade hår. Med återställande masker, vårdande balsam och milt rengörande schampo kan du bygga upp en komplett rutin för att ta hand om ditt hår med den här kollektionen. Du hittar dessa superfoods i kollektionen Be Gentle Be Kind.

Briogeo presentförpackningar

Produkterna har redan ganska flashiga förpackningar, men Briogeo Gift Sets tar kronan på verket med sina glada färger! Seten innehåller naturligtvis dina favoritprodukter från Briogeo som passar bra ihop. Så du har en festlig present till någon annan, eller till dig själv förstås!

Ofta ställda frågor

Är Briogeo Curly Girl godkänd?

Är Briogeo Cruelty Free?

Ja, Briogeo är stolt över att vara cruelty free! De är certifierade av Leaping Bunny!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.