fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Returnering och garanti

Här hittar du all information om garanti och returer. Om din fråga inte besvaras här, vänligen kontakta vår kundtjänst.
 
Garanti 
Du har Salontotal.se laglig garanti på de produkter du beställer.
 
Detta innebär att Salontotal.se ser till att alla erbjudna produkter uppfyller våra specifikationer och rimliga krav på tillförlitlighet och/eller användbarhet.
 
Att göra anspråk på garantin
Kontakta vår kundtjänst om du vill göra ett garantianspråk. Vår kundtjänst kommer att ge dig all nödvändig information och instruktioner. Vänligen returnera inte någon produkt utan att meddela detta.

Rätt till ångerrätt
Gjorde du ett misstag eller är du inte helt nöjd med ditt köp? Hos Salontotal.se kan du ångra din beställning inom 14 dagar utan att ange något skäl.

Returadress:
Salontotal.se
Kronenweg 2
7051 HX Varsseveld
Nederländerna

Vi kan debitera dig om produkten är skadad. Du är endast ansvarig för varornas minskade värde till följd av användning av varorna utöver vad som är nödvändigt för att fastställa varornas art, egenskaper och funktion.
 
Ångerfristen löper ut efter 14 dagar från den dag då du eller en tredje part som du utsett och som inte är transportören får varan i fysisk besittning.
 
Du har rätt att avbryta din beställning upp till 14 dagar efter mottagandet utan att ange något skäl. Hela orderbeloppet inklusive fraktkostnader kommer då att krediteras ditt konto. Endast kostnaderna för att returnera varorna från ditt hem till webbutiken betalas av dig. Om du utnyttjar din ångerrätt ska produkten returneras till företagaren med alla levererade tillbehör och i originalskick och - om det är rimligt möjligt - i originalförpackning. Om du vill utöva denna rättighet kan du kontakta vår kundtjänst på service@salontotal.se. Du kan också använda en mall för ångerblankett, men du är inte skyldig att göra det.

Effekter av abstinens
Om du ångrar detta avtal ska vi återbetala dig alla betalningar som vi mottagit från dig, inklusive leveranskostnaderna (med undantag för de extra kostnader som uppstår till följd av ditt val av en annan typ av leverans än den billigaste typen av standardleverans som vi erbjuder), utan onödigt dröjsmål och under alla omständigheter inte senare än 14 dagar från den dag då vi informerades om ditt beslut att ångra avtalet. Vi kommer att ersätta dig med samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen, om du inte uttryckligen har kommit överens om något annat. Vi kan skjuta upp återbetalningen tills vi har fått tillbaka varorna eller tills du har lämnat bevis på att du har skickat tillbaka varorna, beroende på vilket som är det tidigaste.
 
Du ska returnera varorna eller överlämna dem till oss utan onödigt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar från den dag då du meddelar oss ditt beslut att frånträda avtalet. Du är i tid om du returnerar varorna innan 14-dagarsfristen har löpt ut.
 
Du måste stå för de direkta kostnaderna för att returnera varorna.

Defekt vid ankomst (DOA) 
Om någon av de produkter du beställer visar sig vara felaktig vid ankomsten kommer Salontotal.se att ersätta dem utan kostnad. Kontakta i så fall vår kundtjänst och se till att du har en tydlig beskrivning av felet. Returnera aldrig en produkt utan godkännande av vår kundtjänst.
Denna DOA-förordning påverkar inte den rättsliga garanti som nämns ovan.

Undantag från ångerrätten
Det kan hända att vissa varor inte kan returneras. Hygien- och konsumtionsvaror (t.ex. saxar, borstar, hårprodukter och kosmetika) kan endast returneras om förseglingen är intakt. Dessutom ligger ansvaret för användningen av varan helt och hållet på kunden. Detta bestäms alltid från fall till fall av vår kundtjänst.

Återlämnande av produkt(er) 
Om du av någon anledning vill returnera en produkt (eller produkter) ber vi dig att först kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst kommer sedan att ge dig alla nödvändiga instruktioner för att returnera produkten. Du får ett returnummer (biljettnummer) för varje returförsändelse. Kostnader för returfrakt är din egen bekostnad, om inte annat överenskommits med vår kundtjänst.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.