fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Schwarzkopf Professionell

Ditt hår förtjänar den bästa vården, och det är precis där Schwarzkopf kommer in i bilden. Som ett pålitligt och ledande varumärke inom hårvård förstår Schwarzkopf bättre än någon annan hur viktigt det är att skämma bort och styla dina lockar. Så upptäck allt om Schwarzkopf här, från deras historia till deras sortiment av produkter som är speciellt utformade för att få ditt hår att se ut som bäst. På Salontotal.se har vi ett urval av Schwarzkopf-produkter för att ge ditt hår den vård och stil det förtjänar. Läs mer >>.


Sortering

Per sida
Schwarzkopf Professional
 • visa allt
 • visa mindre
Hairtype
Featured
Hårbottenproblem
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner Schwarzkopf Professional

 • Sedan 1903
 • BonaCure vegansk serie
 • Styling och vård
 • Professionella produkter

Funktioner Schwarzkopf Professional

 • Sedan 1903
 • BonaCure vegansk serie
 • Styling och vård
 • Professionella produkter

Schwarzkopfs historia

Innan vi dyker ner i Schwarzkopfs värld av hårvård är det intressant att veta varifrån detta varumärke kommer. Schwarzkopf grundades av den tyske kemisten Hans Schwarzkopf. Hans vision var enkel men kraftfull: han ville skapa produkter som vårdade och förändrade håret och fick människor att känna sig självsäkra och vackra. Denna vision har förblivit kärnan i varumärket till denna dag.

Produkter för din hårtyp

Schwarzkopf erbjuder ett omfattande sortiment av hårvårdsprodukter för alla hårtyper och alla hårbehov. Oavsett om du letar efter ett milt schampo, ett djupgående balsam eller stylingprodukter för att styla ditt hår, har Schwarzkopf allt. Här är några av deras mest populära produktserier:

Schwarzkopf BC Bonacure

BC Bonacure är sinnebilden av professionell hårvård. Denna serie är utformad för att återställa och bibehålla ditt hårs hälsa och skönhet. Med specifika produkter för olika hårtyper, såsom färgat, skadat eller lockigt hår, kan du vara säker på att hitta rätt formula för att möta dina behov.

Schwarzkopf Igora

Igora är känt för sina utmärkta hårfärgningssystem och produkter. Om du letar efter professionella och högkvalitativa hårfärgningsprodukter är Igora det perfekta valet. Med ett brett utbud av färger och tekniker erbjuder Igora allt du behöver för en vacker, långvarig hårfärg.

Schwarzkopf OSiS

Om du letar efter hårstylingprodukter som håller ditt hår i perfekt form, är Schwarzkopf OSiS det perfekta valet. Från Curls & Waves till Smooth & Shine, OSiS produkter erbjuder stark, långvarig stadga utan att tynga ner håret eller klibba fast.

Tips för att använda Schwarzkopf Professional

För att få ut det mesta av din Schwarzkopf hårvårdsrutin, här är några praktiska tips:

 1. Välj rätt produktserie: Identifiera din hårtyp och dina behov för att hitta den Schwarzkopf-produktserie som passar dig bäst.
 2. Följ instruktionerna: Läs alltid instruktionerna på produktförpackningen och följ dem noggrant för bästa resultat.
 3. Kombinera produkter: Använd Schwarzkopf schampo, balsam och stylingprodukter som tillhör samma serie för en sammanhängande hårvårdsrutin.
 4. Använd ljummet vatten: Skölj håret med ljummet vatten istället för varmt vatten för att undvika att torka ut håret.
 5. Begränsa värmen: Försök att begränsa användningen av heta stylingverktyg som hårtorkar och plattänger för att minska skadorna på håret.
 6. Klipp regelbundet Besök frisören regelbundet för att förhindra kluvna toppar och hålla håret friskt.

Upptäck Schwarzkopfs produkter på Salontotal.se

Salontotal.se är vi stolta över vårt omfattande sortiment av Schwarzkopf-produkter. Oavsett om du letar efter hårvård eller stylingprodukter har vi allt du behöver för att få ditt hår att glänsa. Vår vänliga kundtjänst finns här för att hjälpa dig. På Salontotal.se handlar allt om att skämma bort ditt hår. Så vad väntar du på? Upptäck Schwarzkopfs värld på Salontotal.se och ge ditt hår den vård det förtjänar.

Vanliga frågor och svar

Vilket schampo från Schwarzkopf är sulfatfritt?

Sedan BonaCure-produkterna förnyades är många av dessa schampon sulfatfria. Nedan kan du se populära sulfatfria schampon från Schwarzkopf

Hur använder man Schwarzkopf Spray Conditioner?

 • Steg 1: Skaka Spray Conditioner väl före användning.
 • Steg 2: spraya leave-in balsamet i sektioner på handdukstorkat hår.
 • Steg 3: fördela leave-in balsamet med en kam.
 • Steg 4: styla håret som vanligt.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.