fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Schwarzkopf Professionellt Silverschampo

Vill du hålla dina blonda lockar strålande och svala? Då är Schwarzkopf Professional Silver Shampoo ett absolut måste i din hårvårdsrutin! Denna speciella formula är utformad för att neutralisera oönskade gula och kopparfärgade toner i blont, blekt eller grått hår, vilket ger dig en vacker sval, silverfärgad nyans.


Schwarzkopf Silver Shampoo Professional mot gula toner

Inget är mer irriterande än oönskade gula och kopparfärgade toner i blont hår. Som tur är finns lösningen i Schwarzkopf Professional Silver Shampoo! Detta schampo innehåller lila pigment som neutraliserar de varma tonerna i ditt hår och ger en sval, silvrig lyster. Ditt hår ser omedelbart fräschare, ljusare och mer levande ut. Säg adjö till de oönskade gula tonerna och njut av strålande blont hår.

 

Vårdande egenskaper hos Schwarzkopf Professional Silver Shampoo

Förutom att neutralisera oönskade toner ger Schwarzkopf Professional Silver Shampoo också vård och återfuktning för ett friskt hår. Den milda formulan rengör håret grundligt utan att torka ut det, vilket gör att dina lockar känns mjuka och återfuktade. Resultatet är inte bara en vacker färg, utan även ett friskt och glänsande hår som är i toppskick.

Schwarzkopf Silver Shampoo Professional säkerställer långvarig färgbevarande

Schwarzkopf Professional Silver Shampoo gör att du kan njuta av din livfulla blonda look under lång tid. Det beror på att detta schampo hjälper till att hålla färgen längre, så att ditt hår alltid ser fräscht och levande ut. Det förhindrar blekning och ser till att dina blonda lockar behåller sin vackra svala nyans mellan salongsbesöken. Ge ditt hår den kärlek och uppmärksamhet det förtjänar med Schwarzkopf Professional Silver Shampoo.

Schwarzkopf Professional Silver Shampoo lätt att använda

Schwarzkopf Professional Silver Shampoo är inte bara effektivt, utan också lätt att använda i din dagliga hårvårdsrutin. Applicera schampot i vått hår, massera försiktigt och låt verka i några minuter innan du sköljer ur ordentligt. För en mer intensiv färg, låt schampot verka lite längre. Använd Silver Shampoo regelbundet för att bibehålla önskat resultat och njut av ditt vackra, svala blonda hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.