fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.2/5

Razor

Att välja en bra rakhyvel är mycket viktigt. Genom att välja rätt typ får du en extra jämn och nära rakning. Salontopper har olika typer för modellering, skärning och rakning. Skapa de vackraste skärningarna med den mest kreativa skärningen genom att välja ett av knivarna i vårt omfattande sortiment.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Rakhyvlar för frisörer

På den här sidan hittar du rakhyvlar som lämpar sig för professionell användning i salongen. Med dem kan du skapa kreativa och eleganta skägg/frisyrer. En öppen rakhyvel ger en autentisk rakupplevelse. Längden på bladet, som gör att du kan täcka en stor del av ansiktsytan, gör att du kan avsluta snabbare och minskar hudirritation.

Rakhyvel för män

Med en Jaguar eller Feather rakhyvel kan du enkelt raka en mans skägg eller hår. Du har maximal kontroll över rakning av skägg och/eller mustasch och lämnar en slät och välvårdad hud efter dig. En praktisk produkt att ha i huset!

Hur använder man en rakhyvel?

  • Steg 1: Blöt först huden med vatten.
  • Steg 2: Applicera ett rakskum, en raktvål eller ett raksmör på huden och löddra ordentligt.
  • Steg 3: Låt rakhyveln försiktigt glida över ansiktet och ta bort hårstråna.
  • Steg 4: Avsluta med en fin skäggolja eller en aftershave för att ge extra näring till huden och/eller håret.

Den bästa rakhyveln

Letar du efter den bästa rakhyveln? Några populära blad är:

  • Jaguar JT1 är en kniv med plasthandtag. Den här produkten innehåller långa blad på 62,0 mm som du enkelt kan byta ut med den utdragbara bladhållaren. Innehåller 10 knivar.
  • Tondeo Sifter Classic Set är lämplig för professionell användning i salongen. Bladhållaren är tillverkad av rostfritt stål och du kan raka dig enkelt och säkert med bladet. Den här produkten är verkligen en universalprodukt inom frisöryrket! Enkelt; en kam är också fäst på handtaget. Med den här stabila produkten kan du skapa de vackraste skärningarna med de mest kreativa skärningarna. Tondeo Sifter är mycket lämplig för TSS3, TCR och TCR tribal style blad.
  • Clubman Pinaud Straight Edge Razor är tillverkad av högkvalitativt material. Kniven rostar inte eftersom den är tillverkad av rostfritt stål. Den här produkten har ett fingerstöd så att du alltid kan arbeta ergonomiskt.

Köp rakhyvel

Köp de bästa rakhyvlarna på Salontopper! I vårt sortiment hittar du olika typer av god kvalitet, så det finns alltid något som passar dig. De är lämpliga för professionell användning och ger dig en fantastisk rakupplevelse!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.