fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Spray för utväxt

Med utväxtspray är det mindre sannolikt att du behöver gå tillbaka till frisören och du behöver inte färga håret lika ofta. Detta är bättre för hårets kvalitet, eftersom färgning alltid skadar det. Salontotal.se Outgrow spray från finns för alla färger. Den kan t.ex. också användas för att dölja grått hår. Vi har flera varianter i sortimentet: ska du välja ett torrschampo med täckande effekt, ett utväxtpuder eller ett färgstift? Salontotal.se Med utväxtsprayen från kommer utväxten inte att synas någonstans.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hur använder du blekningsspray?

Utväxtspray är inte den enda produkten du kan använda för att dölja din utväxt: det finns olika varianter, som alla kan användas på olika sätt. Sprayen ska skakas väl före användning. Spraya den sedan på 10 till 20 centimeters avstånd på torrt hår där utväxten syns. Låt det verka i ungefär en minut och styla håret efter önskemål. Sprayen är lätt att tvätta ur håret med schampo. Om du väljer ett puder, använd borsten eller padden som följer med. Använd den för att dutta pulvret på håret på önskade ställen.

Den bästa värmesprayen/pulvret

Den bästa utväxtsprayen för dig beror på vad du vill uppnå. Det är viktigt att hitta rätt färg för ditt hår. Lyckligtvis finns det många färgprodukter i vårt sortiment. Med en utväxtspray är det möjligt att dölja utväxten på toppen av huvudet. Ta en titt, läs på och låt dig inspireras.

Har du highlights och vill behålla dem längre? Ta då en titt på Insta Recharge från Wella Professionals. Det hjälper dig att behålla din önskade färg längre och stärker och definierar även dina ögonbryn. Du kan också få ditt hår att se tjockare ut med en utväxtspray om du lider av tunnare hår. Den döljer de områden på huvudet där håret är tunnare och ger håret en volymboost. Så innan du köper, titta noga på vad du vill ha från produkten och välj den bästa utväxtsprayen för dig.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.