fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Spray för utväxt

Med utväxningsspray är det mindre troligt att du behöver gå tillbaka till frisören och du behöver inte färga håret lika ofta. Detta är bättre för hårets kvalitet, eftersom färgning alltid skadar det. Outgrow-sprayen från Salontotal.se finns för alla färger. Den kan till exempel användas för att dölja grått hår. Vi har flera varianter i sortimentet: väljer du ett torrschampo med täckande effekt, väljer du ett utväxtpulver eller ett färgstick? Med utväxtsprayen från Salontotal.se kommer den utväxten inte att synas någonstans.


Hur använder du spray för blekning?

Outgrow-spray är inte den enda produkten du kan använda för att dölja din utväxt: det finns olika varianter som alla kan användas på olika sätt. Sprayen ska skakas väl före användning. Spraya sedan på ett avstånd av 10-20 centimeter på torrt hår där utväxten är synlig. Låt verka i cirka en minut och styla sedan håret som du vill. Sprayen är lätt att tvätta ur håret med schampo. Om du väljer ett puder ska du använda den borste eller pad som medföljer det. Använd den för att stryka in pudret i håret på önskade ställen.

Den bästa värmesprayen/pudret

Vilken spray som är bäst för dig beror på vad du vill uppnå. Det är viktigt att hitta rätt färg för ditt hår. Som tur är finns det många färgprodukter i vårt sortiment. Med hjälp av en utväxtspray är det möjligt att dölja utväxten ovanpå huvudet. Ta en titt, läs och inspireras.

Har du hårstrån och vill behålla dem längre? Ta då en titt på Insta Recharge från Wella Professionals. Detta hjälper dig att behålla din önskade färg längre och även stärka och definiera dina ögonbryn. Du kan också få ditt hår att se tjockare ut med en tillväxtspray om du lider av tunnare hår. Den döljer de områden på huvudet där håret är tunnare och ger håret en volymökning. Så innan du köper, titta noga på vad du vill ha ut av produkten och välj den bästa outgrow-sprayen för dig.

Köp outgrow spray från Salontotal.se

Är du helt trött på att ditt hår växer ut men känner inte för att gå till frisören? Köp då en kvalitetsspray för utväxt från Salontotal.se nu och säg adjö till utväxten. Vi förstår att du vill ha produkten så snart som möjligt. Om du beställer från söndag till fredag före 23:59 försöker vi leverera den hem till dig nästa dag. Förresten, om du beställer för 35 euro eller mer täcker vi fraktkostnaderna. Har du fortfarande frågor om hur du bäst använder utväxningssprayen, eller har du en annan fråga? Du kan nå vår kundtjänst mellan 9:00 och 21:00 på vardagar och mellan 10:00 och 16:00 på lördagar. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.