fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Pacinos

Pacinos är ett professionellt hårvårdsmärke som riktar sig till män. Varumärket erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa hårstylingprodukter för män av alla hårtyper. Salontotal.se På , hittar du ett brett utbud av Pacinos-produkter, från stylingpastor till pomader med mera. Upptäck det själv nu!

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Funktioner Pacinos

  • För män
  • Hög kvalitet
  • Hårstylingsprodukter
  • För olika hårtyper

Funktioner Pacinos

  • För män
  • Hög kvalitet
  • Hårstylingsprodukter
  • För olika hårtyper

Pacinos hår för män

Pacinos produkter är speciellt utformade för män och erbjuder flera fördelar. För det första är produkterna bra för olika hårtyper och erbjuder långvarig styling och stadga. För det andra är produkterna lätta att använda och ger en naturlig look. För det tredje är produkterna av hög kvalitet och innehåller endast de bästa ingredienserna. Tillräckligt med skäl!

Pacinos hårprodukter

Salontotal.se På hittar du ett brett utbud av Pacinos produkter för män. Nedan följer en översikt över de mest populära produkterna.

Pacinos Pomade

Pacinos Pomade Det är en högkvalitativ pomade som är idealisk för män som söker stark stadga och en glansig finish. Pomaden är lätt att applicera och fördela genom håret och ger en naturlig look. Den passar alla hårtyper och kan användas för att skapa olika frisyrer.

Pacinos Matte

Pacinos Matte Det är en matt stylingpasta som ger en naturlig look och stark stadga. Den passar män med kort till medellångt hår och kan användas för att skapa olika frisyrer. Pastan är lätt att applicera och tvätta ut och lämnar inga rester.

Pacinos Shave Gel

Pacinos Shave Gel Det är en rakgel som ger en jämn och behaglig rakning. Den innehåller naturliga ingredienser som aloe vera och tea tree-olja som återfuktar och vårdar huden under rakningen. Gelen har en lätt konsistens och lämnar inga rester, vilket gör den lätt att skölja av. Dessutom är rakgelen lämplig för alla hudtyper och kan användas i ansiktet, på halsen och andra delar av kroppen.

Pacinos Aftershave

Pacinos Aftershave Det är en uppfriskande och vårdande aftershave som lugnar och återfuktar huden efter rakning. Den innehåller naturliga ingredienser som aloe vera-, kamomill- och grönt te-extrakt som ger en svalkande och lugnande effekt på huden. Dessutom har aftershave en behaglig doft som håller i sig hela dagen.

Founding

Varumärket grundades av Eric "Pacinos" Roa, en passionerad och talangfull frisör från Kalifornien. Han började med att göra egna hårvårdsprodukter till sina kunder och utvecklade snart en lojal kundkrets. Varumärket är nu känt och älskat över hela världen för den höga kvaliteten på sina produkter.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.