fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Leave-in balsam

Vill du ge ditt hår extra vård? Ett alternativ är ett leave-in balsam. Du applicerar det efter schamponering och låter det verka så att de aktiva ingredienserna kan arbeta extra bra. På så sätt kan ett leave-in-balsam se till att ditt hår repareras, återfuktas och/eller får näring på bästa sätt. Men vilket är det bästa leave-in balsamet? Vi hjälper dig att välja!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med hårbotten
Problem med håret
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Vad är ett leave-in balsam?

För att ge ditt hår extra vård kan du använda ett leave-in-balsam. Dessa är avsedda att konditionera ditt hår, göra det mjukare, ge glans och hålla ditt hår friskt. Som namnet antyder har de en liknande effekt som ett vanligt balsam. Skillnaden? Du sköljer inte ur ett leave in-balsam, utan låter det verka under en längre tid eller till och med helt och hållet. På så sätt absorberas näringsämnen och återfuktning helt i håret.**ONBEKEND**"> 

Hur använder man ett leave in-balsam?

Förutom att tvätta och ta hand om ditt hår i duschen kan du också göra det efter duschen. För att göra detta, använd ett leave-in balsam, hårolja eller hårserum. Du använder nästan alltid dessa efter tvätt och sköljer inte ut dem, utan låter dem suga in i håret. Applicera leave-in balsam i vått/handdukstorkat eller torrt hår, beroende på produkt, och låt sedan verka.

Det bästa leave-in balsamet

Men vad är det ultimata bästa leave-in-balsamet? Det beror naturligtvis på ditt hår och vad ditt hår behöver. De finns till exempel för lockigt eller rakt hår, men särskilt för torrt och skadat hår. Du kan hitta dem från olika märken i många olika varianter.

Ett märke har en leave-in-kräm som gör håret lent och mjukt, det andra har en leave-in som ger håret extra fukt.Förutom krämer finns det även leave-in sprayer och leave-in oljor. Vad som fungerar bäst för dig beror på din hårstruktur, till exempel används krämiga leave in-balsam ofta för extra bra återfuktning av lockigt hår.

Skyddande leave in-balsam

Förutom vårdande och återfuktande egenskaper har vissa leave-in balsam även skyddande egenskaper. De skyddar t.ex. mot värmen från stylingverktyg, som hårtorkar, plattänger och locktänger.De hjälper också till att bekämpa frissighet, vilket naturligtvis är kopplat till den återfuktande aspekten. Det finns säkert också anti-frizz leave-in balsam som är särskilt inriktade på frissigt hår.

 

Vanliga frågor och svar

Vad är leave-in balsam?

Leave-in balsam är en lätt hårvårdsprodukt som stannar kvar i håret utan att sköljas ur. Det återfuktar, reder ut och skyddar håret mot skador. Det är perfekt för extra vård och styling mellan dina vanliga tvättar.

Hur använder man leave-in balsam?

Applicera en liten mängd leave-in-balsam i fuktigt hår efter schamponering och konditionering. Fördela det jämnt med fingrarna eller en kam och koncentrera dig på längderna och topparna. Styla som vanligt och njut av det mjuka och vårdade resultatet.

Hur ofta ska man använda leave-in balsam?

Du kan använda leave-in-balsam så ofta du vill, beroende på hårets behov. Det kan användas dagligen för att återfukta och skydda håret, eller så kan du använda det när du behöver extra vård mellan dina vanliga tvättar.

Hur fungerar leave-in balsam?

Leave-in balsam tränger djupt in i håret och ger långvarig återfuktning och skydd. Det bildar ett tunt lager runt hårlockarna som bevarar fukten och gör håret mjukt och lätthanterligt. Det är en måste-ha-produkt för ett friskt och återfuktat hår!

Varför leave-in balsam?

Leave-in balsam ger kontinuerlig återfuktning och skydd för ditt hår. Det hjälper till att förebygga torrhet, frissighet och kluvna toppar. Dessutom gör det håret mjukt, lent och lättare att styla. Det är den ultimata bundsförvanten för ett friskt och strålande hår!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.