fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Lämna in balsam

Vill du ge ditt hår extra vård? Ett alternativ är ett leave-in-balsam. Applicera den efter schamponering och låt den dra in så att de aktiva ingredienserna kan verka extra bra. På så sätt kan ett leave-in-balsam se till att ditt hår repareras, återfuktas och/eller får näring på bästa sätt. Men vad är det bästa leave-in-balsamet? Vi hjälper dig att välja!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Vad är ett Leave-In Conditioner?

För att ge håret extra vård kan du använda ett leave-in-balsam. De är avsedda att ge håret vård, göra det mjukare, ge glans och hålla håret friskt. Som namnet antyder har den en liknande effekt som ett vanligt balsam. Skillnaden? En leave-in sköljs inte ur, utan får verka under en längre tid eller helt och hållet. På så sätt absorberas näringsämnen och fukt helt och hållet i håret.**ONBEKEND**"> 

Hur använder du ett leave-in balsam?

Förutom att tvätta och ta hand om håret i duschen kan du också göra det efter duschen. Använd ett leave-in-balsam, en hårolja eller ett hårserum för att göra detta. Dessa ska nästan alltid användas efter tvätt och inte sköljas ut, utan lämnas för att dra in i håret. Leave-in-balsam appliceras på vått/handdukstorkat eller torrt hår, beroende på produkten, och lämnas sedan för att tränga in.

Det bästa leave-in-balsamet

Men vad är det ultimata bästa leave-in-balsamet? Det beror naturligtvis på ditt hår och vad ditt hår behöver. De finns till exempel för lockigt eller rakt hår, men särskilt för torrt och skadat hår. Du kan hitta dem från olika märken i många olika varianter.

Ett märke har en leave-in-kräm som gör håret mjukt och smidigt, medan ett annat märke har en leave-in-kräm som ger håret extra fukt.Förutom krämer finns det även spray och oljor som lämnar in håret. Vad som fungerar bäst för dig beror på din hårstruktur, till exempel används krämiga leave-in-balsam ofta för att ge extra bra fukt till lockigt hår.

Skyddande Leave-In Conditioner

Förutom närande och fuktgivande egenskaper har vissa leave-in-balsam även skyddande egenskaper. De skyddar till exempel mot värmen från stylingverktyg som hårtorkar, plattänger och locktänger.De hjälper också till att motverka frissighet, vilket naturligtvis hänger ihop med den fuktgivande aspekten. Det finns säkert också anti-frizz leave-ins som är särskilt avsedda för frissigt hår.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.