fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Duschgel

Att ha en bra duschgel hjälper dig att koppla av i duschen efter en lång dag. Eller så hjälper den dig att vakna på morgonen, eller fräscha upp dig efter en sportaktivitet. Här är den perfekta duschgelen oumbärlig. Rengör och vårda din hud och kom ut ur duschen uppfriskad. Hitta din perfekta duschgel med härliga dofter här. läs mer >

Sortering

Per sida
Featured
Hudproblem
Hudtyp
  • visa allt
  • visa mindre
Hudtillstånd
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Olika typer av duschgel

Det finns många olika typer av duschgel. Kräm, olja, gel, skum eller tvålstång, allt är möjligt nuförtiden. Fundera på vad du gillar att använda och vad som passar din hud. Effekten på huden av de olika varianterna kan skilja sig från produkt till produkt. En kräm avfettar huden, medan en annan kräm är bra för torr hud. För detta, titta noga på ingredienserna som duschgelen innehåller. Förutom konsistensen finns det många olika dofter och färger tillgängliga, du kan köpa detta helt efter din smak.

Det bästa för din hud

Vilken duschgel som är bäst varierar från person till person, främst beroende på vilken typ av hud du har. Varje hudtyp behöver en annan vård . Fyra hudtyper kan särskiljas. Dessa är torr hud, fet hud, normal hud och känslig hud. Det är viktigt att veta vilken hudtyp man har och vilken duschgel som passar den.

Torr hud rengörs bäst med olja. Det säkerställer att huden inte torkar ut, utan förblir återfuktad på grund av det tunna oljelagret som finns kvar på huden. Med fet hy kan du i princip använda vilken duschgel som helst, men olja är lite mindre bekvämt. Det är dock fortfarande bra att använda en produkt som är särskilt avsedd för fet hud. För känslig hud är ingredienserna aloe vera eller gurka viktiga. Detta kommer inte att irritera huden, men kommer att uppdatera den väl. Har du turen att ha normal hud? Då kan du använda nästan vilken duschgel som helst.

Vanliga frågor och svar

Vad är duschgel?

Duschgel är en flytande tvål som är speciellt framtagen för din kropp. Den löddrar fint, rengör huden och efterlämnar ofta en god doft. Det är en bra ersättning för traditionella tvålblock och känns ofta mjukare på huden.

Hur länge håller duschgel?

Vanligtvis håller sig shower gel bra så länge du förvarar den svalt och torrt. Men kolla alltid förpackningen! Det finns ofta en burk med ett nummer och bokstaven "M". Det talar om hur många månader den håller sig bra efter öppnandet.

Vilken duschgel är bäst?

Naturligtvis är vilken duschgel som är bäst olika för alla. Det beror på din hudtyp och vad du föredrar för doft. Det finns så många alternativ: återfuktande, uppfriskande, med eteriska oljor.... Prova några och se vilken som gör din hud gladast!

Hur länge håller duschgel?

Som med de flesta produkter för personlig vård: kontrollera burken på förpackningen med numret och "M". Det anger hur många månader produkten är bra efter öppnandet. Men om den luktar eller ser konstig ut är det dags att slänga den!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.