fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Duschgel

En skön duschgel hjälper dig att slappna av i duschen efter en lång dag. Eller så hjälper den dig att vakna på morgonen eller fräscha upp dig efter en idrottsaktivitet. Här är en perfekt duschgel oumbärlig. Rengör och vårda din hud och kom ut ur duschen fräschad. Hitta din perfekta duschgel med läckra dofter här.

Sortering

Per sida
Featured
Huidtype
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Typer av duschgel

Det finns många olika typer av duschgel. Krämer, oljor, geler, skum eller tvålstänger - allt är möjligt idag. Tänk på vad du gillar att använda och vad som passar din hud. Effekten på huden av de olika varianterna kan skilja sig från produkt till produkt. En kräm avfettar huden, medan en annan kräm är bra för torr hud. Titta därför noga på de ingredienser som duschgelen innehåller. Förutom konsistensen finns det många olika dofter och färger, så du kan köpa den helt efter din smak.

Det bästa för din hud

Den bästa duschgelen varierar från person till person och beror främst på vilken typ av hud du har. Varje hudtyp behöver olika vård. Man kan skilja mellan fyra hudtyper. Dessa är torr hud, fet hud, normal hud och känslig hud. Det är viktigt att veta vilken hudtyp du har och vilken duschgel som passar den.

Torr hud rengörs bäst med olja. Den ser till att huden inte torkar ut, utan förblir återfuktad tack vare det tunna oljelagret som lämnas på huden. Med fet hud kan du i princip använda vilken duschgel som helst, men olja är lite mindre praktiskt. Men det är ändå bra att använda en produkt som är speciellt anpassad för fet hud. För känslig hud är ingredienserna aloe vera och gurka viktiga. Detta irriterar inte huden, utan fräschar upp den ordentligt. Har du turen att ha normal hud? Du kan sedan använda nästan vilken duschgel som helst.

Köp duschgel på Salontotal.se

Kan du inte vänta med att unna dig en härlig duschgel? Det förstår vi på Salontotal.se och därför gör vi alltid vårt bästa för att skicka alla våra beställningar så snabbt som möjligt. Om du gör din beställning före 23:59 på söndag till fredag ser vi till att den når dig redan nästa dag. Och en stor fördel: om värdet på dina beställda produkter är 35 euro eller mer, täcker vi fraktkostnaderna. Perfekt om du behöver flera saker på en gång. Om du har några frågor om våra produkter eller hur de ska användas, tveka inte att kontakta kundtjänsten. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.