fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Hudolja

En hudolja är en underbar produkt som ger huden en extra boost. En hudolja tränger djupt in i huden och lämnar den mjuk, smidig och med en vacker lyster. De flesta oljeprodukter luktar också gott. Använder du redan en hudolja i din hudvårdsrutin? Handla de bästa hudoljorna på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Huidtype
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hur man använder

Du kan lägga till en hudolja till din vanliga hudvårdsrutin. Har du exfolierat din hud med en underbar kroppsskrubb eller peeling för att avlägsna alla döda hudceller? Då är det dags att applicera en bra hudolja i ansiktet eller på kroppen. En olja tränger alltid in i huden, men efter en exfoliering eller skrubbning är det hela vägen. Din hud får en extra boost av en bra hudolja. Applicera på ren hud. En ansiktsolja används ofta på kvällen före eller i stället för nattkrämen. Det beror på att den kan upplevas som för fet under dagen, särskilt om du vill använda den som bas för din makeup. Applicera oljan på kroppen efter att du stigit ur badet eller duschen. Huden torkar ut av det varma vattnet och kan sedan få en bra vård. Ta alltid en liten mängd, eftersom oljan lätt sprids. Du kan också använda en kroppslotion efter oljan för optimal vård. En olja ger huden en fin lyster och gör den mjuk och smidig. En olja för huden är en oumbärlig produkt under hösten och vintern. Detta beror på att huden torkar ut snabbt och behöver mer vård. En olja är utmärkt för att reparera, återfukta och vårda huden för att hålla den i balans.

Den bästa hudoljan

Letar du efter den bästa hudoljan? Då har du kommit till rätt ställe på Salontotal.se. Vi har ett brett utbud av hudoljor. Letar du efter den bästa hudoljan för kroppen eller snarare en olja specifikt för ansiktet? Vi hjälper dig gärna. Phyto Replenish Oil är en olja för ansiktet. Den återfuktar, mjukar upp fina linjer och återställer och stärker hudbarriären. Frank Body Glide ‘N’ Go Body Oil Stick är bra för kroppen. Detta stick ger huden en vacker lyster och djup återfuktning. är ett exempel på en olja som lämpar sig för kroppen, ansiktet och även för hår och hårbotten. Det är en återfuktande olja som tränger djupt in i huden och ger den näring och reparerar den. Den förbättrar hudens och hårets tillstånd. Ge din hud den extra boost den behöver.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.