fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Möbler för salonger

Salongsmöbler hjälper dig att skapa ett professionellt och elegant utseende. Hos Salontopper hittar du många olika salongsmöbler för att komplettera din salong.


Köp av salongsmöbler: vad ska du tänka på?

Det finns ett antal saker att tänka på när du köper möbler till din salong. Först och främst bör du fastställa exakt vilka möbler du har kvar. Det handlar bland annat om en hårtorkhållare, arbetsvagn, stapelvagn, handspegel samt nack- och förhöjningskuddar. Se dessutom till att du tar hänsyn till det utrymme som finns i din salong och den stil du vill skapa.

Hårtorkhållare: oumbärlig i varje salong

En hårtorkhållare är inte bara ett snyggt utan också ett praktiskt tillägg till din salong. Den ger mer arbetsyta och säker förvaring. Den håller också din hårtork bättre skyddad från skador och slitage.

Kojunge: platsbesparande och praktisk

En stapelpojke är en oumbärlig möbel i varje salong. Den skapar extra förvaringsutrymme för väsentligheter som handdukar, kammar, borstar och andra tillbehör. Den ser också till att du alltid har dina material inom räckhåll. Välj en staplingsvagn som matchar resten av dina salongsmöbler och njut av en städad arbetsplats.

Handspegel: oumbärlig för dina kunder

En handspegel är en viktig del av dina salongsmöbler. Tack vare denna spegel kan kunderna se resultatet av ditt arbete och diskutera eventuella justeringar.

Nack- och huvudkuddar: extra komfort för dina kunder

Slutligen är nack- och höjdkuddar oumbärliga för att ge extra komfort åt dina kunder. Med dessa kuddar ser du till att dina kunder kan sitta bekvämt och avslappnat under behandlingen. Välj dynor av god kvalitet som garanterar en bekväm upplevelse för dina kunder.

Letar du efter de perfekta möblerna för din salong? Hos Salontopper hittar du ett brett utbud av salongsmöbler som passar perfekt för dina behov. Ta en titt på vårt sortiment och komplettera din salong!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.