fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Möbler för salong

Salongsmöbler är oumbärliga i din salongsinredning och hjälper dig att skapa en professionell och elegant look. På Salontotal.se hittar du många olika salongsmöbler för att komplettera din salong.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Köpa salongsmöbler: vad ska du tänka på?

Det finns ett antal saker att tänka på när du köper möbler till din salong. Först bör du fastställa exakt vilka möbler du har kvar. Dessa inkluderar en hårtorkhållare, arbetsvagn, staplingsvagn, handspegel och nack- och höjdkuddar. Tänk också på vilket utrymme du har i salongen och vilken stil du vill skapa.

Hårfönhållare: oumbärlig i varje salong

En hårtorkhållare är inte bara ett snyggt, utan också ett praktiskt tillskott till din salong. Den ger mer arbetsyta och säker förvaring. Dessutom skyddar den hårtorken bättre mot skador och slitage.

Stapelbar pojke: platsbesparande och praktisk

En stapelbar pojke är en oumbärlig möbel i varje salong. Den skapar extra förvaringsutrymme för viktiga saker som handdukar, kammar, borstar och andra tillbehör. Den ser också till att du alltid har dina material inom räckhåll. Välj en staplingsvagn som matchar resten av dina salongsmöbler och njut av en välstädad arbetsplats.

Handspegel: oumbärlig för dina kunder

En handspegel är en viktig del av dina salongsmöbler. Tack vare spegeln kan kunderna se resultatet av ditt arbete och diskutera eventuella justeringar.

Nack- och huvudkuddar: extra komfort för dina kunder

Slutligen är nack- och höjdkuddar oumbärliga för att ge dina kunder extra komfort. Med dessa kuddar ser du till att dina kunder kan sitta bekvämt och avslappnat under behandlingen. Välj kuddar av god kvalitet som ger dina kunder en bekväm upplevelse.

Letar du efter de perfekta möblerna för din salong? På Salontotal.se hittar du ett brett utbud av salongsmöbler som passar perfekt för dina behov. Ta en titt på vårt sortiment och komplettera din salong!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.