fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

 

Booby Tape

Bajsband

Booby Tape är en stor gudagåva för kvinnor som söker ett sätt att lyfta och stödja sina bröst utan att behöva bära behå. Booby Tape är en självhäftande tejp som appliceras på huden på olika sätt för att lyfta brösten och hålla dem på plats. Booby Tape finns i flera färger och typer. Upptäck produkten på Salontotal.se och känn dig fri att bära dina finaste outfits.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Funktioner Booby Tape

  • Stödjer
  • Lyft bröst
  • Olika typer
  • Extra skyddande lager

Funktioner Booby Tape

  • Stödjer
  • Lyft bröst
  • Olika typer
  • Extra skyddande lager

Användning av Booby Tape

Booby Tape är en typ av sporttejp som gör att du bekvämt kan tejpa dina bröst. Det innebär att du inte behöver bära bh och kan till exempel bära en topp med öppen rygg. Tejpen fungerar tack vare sitt självhäftande skikt som du bekvämt kan klistra på din hud. Genom att applicera tejpen i en U-form från revbenen till bröstet får brösten ett naturligt lyft. Booby Tape är en praktisk lösning för axelbandslösa kläder, toppar med öppen rygg eller en lågt skuren klänning.

Användning av Booby Tape

Att applicera tejpen kan ta lite tid att vänja sig vid, men det är ganska enkelt. Genom att öva några gånger blir det bättre och bättre. Innan du applicerar tejpen är det klokt att skölja huden runt omkring och torka den väl. Placera sedan en bit tejp på bröstet i önskat läge. Håll vid behov bröstet något uppåt medan du applicerar tejpen. Se till att tejpen sitter fast så att den inte rör sig. Om tejpen inte sitter ordentligt kan du fästa den igen. På så sätt förhindrar du att den inte ger tillräckligt stöd.

Typer av brösttejp

Booby Tape erbjuds i olika typer. Det finns till exempel den vanliga Booby Tape. Detta ser lite ut som sporttejp och har också samma struktur. Produkten erbjuds i färgerna naken, brun, svart och vit. Med den dubbelhäftande tejpen kan du skapa extra styrka eftersom den också fastnar på ditt plagg. Silikonnippelfodren är speciellt utformade för att ge dina bröstvårtor extra skydd. Du kan klistra dessa på dem så att det inte syns igenom. Dessutom ger dessa ett extra skyddslager.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.