fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Afrikanska Pride

African Pride är ett ledande hårvårdsmärke som fokuserar på att främja friskt och vackert hår hos personer med lockigt eller frissigt hår. Varumärket förstår de unika behoven och utmaningarna med lockigt och frissigt hår och har utvecklat ett brett sortiment av produkter för att möta dessa behov.

Sortering

Per sida
Hairtype
Ingredienser
Kategori
Pris

African Pride Shea Miracle

African Prides produktserie Shea Miracle är en extraordinär samling hårvårdsprodukter som är särskilt utformade för att reparera och återuppliva torrt, skadat och sprött hår. Denna produktserie har kraften hos sheasmör som huvudingrediens, vilket gör den till det perfekta valet för personer med lockigt, frissigt hår som behöver extra fukt och vård. Produkterna i Shea Miracle-serien är fria från skadliga sulfater, parabener och mineraloljor, vilket gör dem säkra för både hår och miljö.

African Pride Shea Miracle Leave-In Balsam

African Pride Shea Miracle Leave-In Conditioner är en viktig hårvårdsprodukt som är speciellt formulerad för att reparera och återuppliva torrt, skadat och sprött hår. Denna leave-in-balsamprodukt ingår i African Prides välkända Shea Miracle-serie, som fokuserar på att använda sheasmör för att främja hårets naturliga skönhet. Sheasmör är känt för sin förmåga att återfukta, mjuka upp och ge näring åt håret på djupet, så att det återfår sin hälsa och glans.

African Pride Shea Moisture Bouncy Curls-pudding

African Pride Shea Moisture Bouncy Curls Pudding är en fantastisk stylingprodukt som förstärker och definierar lockigt hår. Med fördelarna från sheasmör och andra naturliga ingredienser skapar denna produkt vackra, spänstiga lockar utan frizz. Precis som andra produkter från African Pride är Shea Moisture Bouncy Curls Pudding fri från skadliga sulfater, parabener och mineraloljor. Dessutom skyddar pudding håret från skador orsakade av värme och yttre faktorer.

Köp African Pride-produkter på Salontopper

Om du beställer dina favorit African Pride hårprodukter på Salontopper.co.uk före 22:00, kommer din beställning att levereras imorgon. När din beställning är €35 eller högre skickar vi din beställning gratis.

Om du har några frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst är tillgänglig mån-fre från 09:00 till 21:00, på lördagar från 10:00 till 16:00.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.