fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Yari

Yari Green Curls är ett varumärke som specialiserar sig på hårvårdsprodukter för lockigt hår. Varumärket erbjuder ett brett utbud av produkter som är utformade för att återfukta, definiera och stärka lockigt hår. Yari Green Curls produkter är tillverkade med naturliga ingredienser och är fria från sulfater, parabener och silikoner. Salontotal.se erbjuder ett brett urval av Green Curls produkter, från schampo och balsam till stylingprodukter.


Funktioner Yari

  • Lockigt hår
  • Naturliga ingredienser
  • Fri från sulfater, parabener och silikoner

Funktioner Yari

  • Lockigt hår
  • Naturliga ingredienser
  • Fri från sulfater, parabener och silikoner

Yari hårprodukter

Du kan fylla hela din hårrutin med Yari Green Curls-produkter från Salontotal.se. Perfekt, eftersom det garanterar att produkterna är koordinerade! Vi listar våra toppers åt dig:

Yari Shampoo

Yari Shampoo är speciellt utformat för att hålla lockigt hår mjukt och återfuktat. Schampot rengör håret grundligt utan att torka ut det och hjälper till att bevara naturliga lockmönster. Det innehåller naturliga ingredienser som kokosnötsolja, avokadoolja och sheasmör som ger näring och stärker håret.

Yari Green Curl Conditioner

Yari Green Curls Conditioner är ett fuktgivande och närande balsam som gör håret mjukt och glansigt. Det innehåller ingredienser som aloe vera, sheasmör och jojobaolja som intensivt återfuktar håret och skyddar det från skador. Balsamet hjälper också till att minska trassel och gör håret lätt att kamma igenom

Yari Leave-In Conditioner

Yari Green Curls Leave-In Conditioner är ett lätt balsam som återfuktar håret och skyddar det från skador. Det innehåller naturliga ingredienser som arganolja och olivolja som ger näring åt håret och definierar lockarna. Leave-in balsamet kan användas som en stylingprodukt för att definiera håret och minska frissighet.

Yari Curl Activator

Yari Green Curls Activator är en populär produkt bland lockigt hår och är speciellt utformad för att definiera och återfukta lockarna. Aktivatorn är berikad med naturliga oljor och smör, såsom sheasmör, ricinolja och arganolja, som hjälper till att mjukgöra och ge näring åt håret. Produkten hjälper också till att minska frissigt hår och ge lockarna glans. Använd den efter schamponering av håret och fördela den jämnt i hela håret, från rötter till toppar, och krama försiktigt för att aktivera lockarna.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.