fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Yari-olja

Yari-olja kan gå långt för att lösa hårproblem. Detta beror på att denna organiska hårolja ger ditt hår den vård det förtjänar. Yari hårolja har en bas av naturliga ingredienser och innehåller eteriska oljor. Med Yari Green Curls Organic Rosemary Mint Hair Oil behåller du längden, får bättre näring till hårsäckarna, mjukare hårtoppar och en mindre torr hårbotten.

Sortering

Per sida
Pris

Yari rosmarinolja: en naturlig boost för ditt hår

Yari Green Curls Rosemary Mint Hair Oil har en positiv inverkan på ditt hårs hälsa. Oljan består av en kombination av rosmarin och mynta, vilket ger en underbar doft. Förutom den goda doften har dessa ingredienser också flera fördelar. Rosmarin har en stimulerande effekt på hårväxten och hjälper till att bekämpa håravfall. Mynta har en svalkande och lugnande effekt som hjälper till att minska torr och kliande hårbotten. Dessutom lämnar denna mångsidiga olja en fräsch doft på ditt hår.

Hur använder man Yari hårolja?

Du kan använda håroljan på olika sätt. Nedan följer några tips på hur du använder Yari-olja:

  • För ett extra tillskott till din hårtvättrutin: blanda några droppar Yari Green Curls Rosemary Mint Hair Oil med ditt favoritschampo eller balsam. Applicera blandningen i håret och låt verka i några minuter. Skölj sedan noggrant.
  • För regelbunden användning: Applicera några droppar olja i handflatorna och gnugga dem mot varandra för att värma upp oljan. Fördela sedan oljan jämnt över håret och var extra uppmärksam på topparna. Du kan applicera oljan i både torrt och fuktigt hår.

Med Yari Green Curls Organic Rosemary Mint Hair Oil ger du ditt hår den vård det förtjänar. Prova själv och upplev de positiva effekterna av denna naturliga hårolja på ditt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.