fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Beställning

Det går snabbt och enkelt att beställa på Salontotal.se. Vår beställningsprocess består av 3 enkla steg.

Din beställning blir slutgiltig när du har gått igenom dessa 3 steg. Din beställning kommer att vara justerbar tills du har slutfört alla steg.
 
Steg 1 - Val av produkter 
Med knappen "Lägg till i kundvagn" kan du lägga till dina valda produkter i den virtuella kundvagnen. Vill du beställa fler, inga problem, justera bara siffrorna framför produkten. 
När du är klar med att handla kommer din totala summa att beräknas inklusive moms. Du kan nu gå vidare till kassan.
 
Steg 2 - Kassaprocessen
Du kan nu logga in med dina kontouppgifter, skapa ett nytt konto eller beställa som gäst (utan att skapa ett konto). Vi kommer att be om ditt namn och din adressinformation. Vi använder dessa uppgifter för att skicka din beställning till dig!  
På höger sida hittar du en översikt över alla dina produkter och den totala kostnaden. I den här rutan hittar du också fraktkostnaderna, beroende på valt land.

Steg 3 - Slutföra din beställning
Är du nöjd, är din leveransadress korrekt och har du valt ett betalningssätt? Nu kan du betala din beställning. När du slutför denna process är din beställning slutgiltig. Efter beställningen får du ett e-postmeddelande i din brevlåda med alla detaljer om din beställning.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.