fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Parfym för hår

En hårparfym skapar en underbar doft i håret, när du vänder håret över axeln släpps en fantastisk doftupplevelse ut gång efter gång. En hårparfym innehåller speciella ingredienser som ger håret extra vård utan att skada det. Avsluta din stylingrutin med en härlig hårparfym som håller hela dagen!

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
Pris
Varumärke

Den bästa hårparfymen

Om du letar efter en fin hårparfym för ditt hår har du kommit till rätt ställe på Salontotal.se. En oumbärlig produkt som verkligen inte bör saknas i ditt badrum. Läs mer om våra bästsäljare:

  • Moroccanoil Brumes de Maroc ger en härlig doft till ditt hår tack vare en blandning av kryddig ambra och söta blommiga noter. Varje sprits tar dig tillbaka till Medelhavet.
  • Biosilk Therapy får inte bara ditt hår att dofta av jasmin och honung, utan ger också håret viktiga ingredienser. Den lämnar ditt hår vackert glänsande och ger extra vård.
  • Goldwell Kerasilk Color haarparfum reaktiverar doften av nytvättat hår och maskerar + skyddar mot obehagliga lukter. Det gör också håret silkeslent, ger glans och förhindrar statisk elektricitet.

Vad är skillnaden mellan en hårparfym och en vanlig parfym?

En vanlig parfym innehåller ofta alkohol. När du sprayar detta i håret kan det torka ut det, vilket du naturligtvis inte vill ha. Särskilt om du har färgat ditt hår, vilket är synd eftersom även hårfärgen kan blekna snabbare. Hårparfym eller hårmist är därför speciellt utvecklad för att ge ditt hår en god doft men också för att ta extra hand om det. Den förhindrar skador på håret och får det att glänsa vackert.

Hur man använder en hårparfym

Följ följande steg för tillämpningen:

Steg 1: Spraya den jämnt över håret efter att du har stylat det.
Steg 2: Försök att hålla minst 10 centimeter avstånd när du applicerar.
Steg 3: Låt det dra in försiktigt under en stund.

Tips: Spraya inte hårparfymen på kläderna, eftersom den ofta har extra vårdande egenskaper, inklusive oljor, som kan ge fläckar på kläderna.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.