fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Hårparfym

Hårparfym är inte bara ett sätt att ge ditt hår en underbar doft, utan det erbjuder också fördelar utöver bara den fina doften.Med de olika alternativ vi erbjuder finns det enperfekt matchning för alla. Lägg till det i din hårrutin och upplev fördelarna.

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
Pris
Varumärke

Vad är hårparfym?

Hårparfym,även kallad hårmist eller hårparfym, är en specialdesignad produkt somger ditt hår en fräsch och behaglig doft utan att skada det.Till skillnad från envanlig parfym innehåller hårparfym ingredienser som vårdar och skyddar håret.

Hårparfymens funktion

Till skillnad från en traditionell parfym och kroppsspray är hårparfym formulerad för att fräscha upp håret utan att tynga ner det eller skada det.
Detta beror på att de vanligtvis innehåller mindre eller till och med ingen alkohol och är berikade med närande ingredienser som återfuktar, skyddar och vårdar håret.

Förutom den underbara doften ger den skydd mot skadlig yttre påverkan och hjälper till att bibehålla hårfärgen. Att använda hårparfym kan också förlänga känslan av fräschör mellan tvättarna.

Skillnaden mellan traditionell parfym och hårparfym? Traditionell parfym innehåller ofta alkohol. När du sprayar den i håret kan den torka ut håret. Om du har färgat håret kan det till och med göra att hårfärgen bleknar snabbare.

Fördelarna med hårparfym

Hårparfym maskerar och neutraliserar oönskade lukter som t.ex. rök, vilket gör att håret luktar fräscht.
Dessutom innehåller de flesta hårparfymer fuktgivande ingredienser som hjälper till att hålla håret mjukt och smidigt, och vissa av dem skyddar även mot UV-strålar och föroreningar. Detta gör att ditt hår löper mindre risk att skadas av yttre faktorer. Produkten kan också hjälpa till att ge håret en vacker glans. Detta beror på de närande oljorna och ingredienserna.

Ingredienserna i hårparfym

Våra hårparfymer innehåller vårdande ingredienser som vitamin E, arganolja och silkesprotein. Dessa ingredienser ger ovanstående fördelar såsom återfuktning, näring och skydd mot yttre skador.

Olika märken och dofter av hårparfym

Moroccanoil AlfaparfIvårt sortiment hittar du olika hårparfymer, var och en med sina unika dofter och fördelar. Medan hårparfymen från är en blandning av kryddig bärnsten och söta blommiga noter, h ar varianten från en blommig do ft. Att välja en doft är personligt. Genom att jämföra doften av din traditionella parfym med alternativen i vårt hårparfymssortiment hittar du den perfekta matchningen.

Hur man använder hårparfym

Att använda hårparfym är enkelt:

  • Steg 1: Skaka flaskan före användning.
  • Steg2 : Håll flaskancirka 15 till 20 centimeter från håret.
  • Steg3: Spraya parfymen över hårets längder och toppar i en jämn rörelse, undvik rötterna för att förhindra att håret blir oljigt snabbt .

Hitta den bästa hårparfymen på Salontotal.se

Hårparfym är ett utmärkt tillskott till din hårrutin, särskilt om du letar efter ett sätt att hålla håret fräscht och ta hand om det samtidigt. Med rätt användning kan du inte bara få ditt hår att lukta gott, utan också skydda det och få det att skina.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.