fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Munvård

Munhygien är en av de viktigaste delarna när det gäller personlig hygien. De som har god munvård ser välvårdade ut och har bättre andedräkt. Dessutom finns det inget bättre än att gå runt med en fräsch och ren mun. För detta kan du använda alla olika verktyg, tandkrämer, munvatten och så vidare. Det är därför vi på Salontotal.se har alla typer av munvårdsprodukter så att du kan gå igenom livet med ett leende på läpparna. Utforska vårt breda sortiment och kontakta oss om du har några frågor om något!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Typer av munvård

Vi har verkligen alla typer av munvård för dig i vårt sortiment: från borsthuvuden till blekningspulver. När du träffar någon för första gången brukar munnen och tänderna vara en av de första saker du uppmärksammar. Det är inte för inte som de flesta har haft tandställning under puberteten. Dessutom är vita tänder ofta mycket viktiga. Flera verktyg har utvecklats så att du enkelt kan bleka dina tänder hemma. Vi har naturligtvis dessa typer av tandblekningskit på Salontopper. Dessutom hittar du tandborstar, tandkräm, munvatten och så vidare. Upptäck nu vilka munvårdsprodukter du ska använda för att göra din mun underbart ren igen.

Köp munvårdsprodukter på Salontopper

Snart går du genom livet med det vackraste leendet? Köp dina favoritprodukter för munvård nu på Salontopper och ta del av alla våra fördelar. Du slipper till exempel fraktkostnader när du gör en beställning hos oss på 35 euro eller mer. Praktiskt om du bara behöver ny tandkräm och hårvårdsprodukter, till exempel. Om du gör din beställning före kl. 22.00 söndag-fredag gör vi vårt bästa för att leverera den hem till dig redan nästa dag. Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.