fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Munvård

Munhygien är en av de viktigaste delarna när det gäller personlig hygien. De som har god munvård ser välvårdade ut och har bättre andedräkt. Dessutom finns det inget bättre än att gå omkring med en fräsch och ren mun. För detta kan du använda alla olika verktyg, tandkräm, munvatten och så vidare. Det är därför vi på Salontotal.se lagerhåller alla typer av munvårdsprodukter så att du kan gå genom livet med ett leende på läpparna. Utforska vårt breda sortiment och se till att höra av dig om du har några frågor om något!

Sortering

Per sida
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Typer av munvård

Vi har verkligen alla typer av munvård för dig i vårt sortiment: från borsthuvuden till Whitening Powder. När du träffar någon för första gången brukar munnen och tänderna vara något av det första du uppmärksammar. Det är inte för inte som de flesta har haft tandställning under puberteten. Dessutom är vita tänder ofta mycket viktiga. Flera verktyg har tagits fram så att du enkelt kan bleka dina tänder hemma. Naturligtvis har vi också dessa typer av blekningssatser på Salontotal.se. Dessutom hittar du tandborstar, tandkräm, munvatten och så vidare. Ta reda på nu vilka munvårdsprodukter som kommer att göra din mun underbart ren igen.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.