fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Solkräm

Solkrämer är närande produkter som vårdar huden och ger den en solbrun färg, utan att du behöver sitta i solen. På så sätt skyddas huden mot åldrande och uttorkning. Har du inte sett solen på ett tag och är redo för en fin solbränna? Använd då en solkräm för att få den solbränna du vill ha. Det fina med krämen är att den också vårdar din hud. {config|webshop] Hos oss hittar du solkrämer från de finaste varumärkena. Läs mer >

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris
Varumärke

Fördelar med solkräm

En av de största fördelarna med en självbrännare är att den är ett säkert alternativ till solbad eller solarium. Faktum är att självbrunare gör att du kan få en fantastisk solbränna utan sol eller solarium. Med solkräm kan du få en vacker, hälsosam lyster samtidigt som du tar väl hand om din hud. En annan fördel med solkräm är att den är snabb och enkel att applicera.

Resultatet av solkräm

Resultatet av självbränning syns oftast direkt, men det kan ta flera timmar innan färgen är fullt utvecklad. Ha tålamod och ge krämen tid att torka, annars kan den ge fläckar. Det tar lite tid innan den reagerar på din hud. Låt därför krämen torka ordentligt innan du tar en dusch. De flesta solkrämer håller i några dagar till en vecka, beroende på din hudtyp och hur väl du underhåller den.

Använda självbrännare

Att använda solkräm är enkelt. Skrubba huden om du vill innan för att få ett jämnt resultat. Applicera ett tunt lager kräm på ren och torr hud. Blanda ut självbrunaren väl vid anklar, knän och armbågar. Låt produkten sugas in ordentligt för att undvika fläckar. Tvätta händerna noga efter applicering. Färgen kommer att utvecklas inom några timmar.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.