fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Solkräm

Solkrämer är vårdande produkter som vårdar huden och ger den en solbrun färg, utan att du behöver sitta i solen. Detta skyddar din hud mot åldrande och uttorkning. Har du inte sett solen på ett tag och är redo för en fin solbränna? Använd då en solkräm för att få den solbränna du vill ha. Det fina med krämen är att den också vårdar din hud. Hos Salontopper handlar du solkrämer från de finaste varumärkena.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris
Varumärke

Fördelar med solkräm

En av de största fördelarna med självbrunare är att det är ett säkert alternativ till att sola eller använda solarium. Faktum är att självbrunare låter dig få en fantastisk solbränna utan solen eller ett solarium. Med solkräm kan du få en vacker, hälsosam lyster samtidigt som du tar väl hand om din hud. En annan fördel med solkräm är att den är snabb och enkel att applicera.

Resultatet

Resultatet av självbruning syns oftast direkt, men det kan ta flera timmar innan färgen är fullt utvecklad. Ha tålamod och ge krämen tid att torka, annars kan det bli fläckar. Den behöver lite tid för att reagera på din hud. Låt därför krämen torka ordentligt innan du duschar. De flesta solkrämer håller i några dagar till en vecka, beroende på din hudtyp och hur väl du underhåller den.

Använda självbrunare

Att använda solkräm är enkelt. Skrubba huden i förväg om du vill ha ett jämnt resultat. Applicera ett tunt lager kräm på ren, torr hud. Blanda in självbrunaren väl vid anklar, knän och armbågar. Låt produkten suga in ordentligt för att undvika fläckar. Tvätta händerna noggrant efter applicering. Färgen utvecklas på några timmar.

Beställ solkräm från Salontotal.se

Solkräm är perfekt om du vill ta hand om din hud och ge den en solbränna. Om du vill använda det kan du beställa produkten med många fördelar på Salontotal.se. Har du någon fråga? Vår kundtjänst hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.