fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Sassoon

I mer än 60 år har Sassoon arbetat med att utveckla och tillhandahålla utbildning i världsklass i sina akademier och utbildningscenter runt om i världen. Produkterna motsvarar trenderna på catwalken. Märket samarbetar med många modehus och har rätt produkter för alla hårtyper. Inom Sassoons sortiment hittar du färgning, vård och finish. Så du kan skapa din egen färg med hårfärgningen och få de finaste vårdprodukterna från Sassoon Professional. Upptäck sortimentet nu på Salontotal.se! Läs mer >>

 

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Historien bakom Sassoon

Sassoon är ett världsberömt hårmärke som är känt för sina eleganta och snygga frisyrer. Märket grundades av den berömda frisören Vidal Sassoon, som blev känd för sina innovativa och eleganta frisyrer. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av hårvårdsprodukter och stylingprodukter, inklusive schampo, balsam, hårlack och stylingprodukter. Varumärket är känt för den höga kvaliteten på sina produkter och den professionella service som erbjuds i salongerna runt om i världen. Tack vare sin unika och tidlösa stil är det fortfarande ett av de mest populära hårmärkena i världen.

Sassoon färgning

En av företagets mest kända färgprodukter är Chromatology Cremagel. Chromatology är ett heltäckande färgkoncept som är utformat för att lyfta fram, hylla och utveckla färg i salongen. Uppfinningen av Chromatology, Sassoon Professionals färglinje, är ett omfattande färgsystem med oändliga blandningsmöjligheter och ett avancerat konditioneringssystem som ger spektakulära resultat med hög definition. Den naturliga glansen och ljusreflektionen gör att varje hårstrå har sin egen karaktär och färg - precis som naturligt hår.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.