fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Pomade

En populär stylingprodukt bland män är pomade. Denna ursprungligen oljiga/feta hårprodukt användes främst för smidiga frisyrer. En pomada har därför en utjämnande och glänsande effekt på håret, för att ge en Slick Back-look. Numera finns det många vattenbaserade och vattenlösliga varianter som har samma effekt, men som är lättare att tvätta bort. På Salontopper kan du hitta din favoritpomad till försäljning online så att du kan gå ner på gatan och bli smidig igen.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Bästa pomade

Det finns många typer och märken av hårpomad, men vilken är bäst och vad ska en bra pomad innehålla? Det är en av de mest populära hårprodukterna för män. Stylingprodukten används för att skapa en slät, smidig och ofta glänsande look. Tänk 1930-tal men också 1950-talets frisyrer. Från Peaky Blinders till Grease! Men också nya frisyrer som comb over och wet looks. På den tiden var det fett- och oljebaserat som var svårt att tvätta bort från håret, men det har lyckligtvis ändrats nu. Det finns fortfarande många olika typer från märken som Layrite, Suavecito, American Crew och Murray's.

Typer av hårpomad

Det finns alla möjliga varianter numera och det är länge sedan det var en fet kräm som man knappt kan få bort. Olika typer av stylingprodukter för män blandas nu för att kombinera fördelarna med två produkter.

Glänsande pomade

I grund och botten var det alltid en glänsande stylingprodukt på grund av dess oljiga eller oljebaserade bas. På grund av detta var utseendet också främst inriktat på att vara slätt och glänsande.

Matt pomade

Om du vill styla ditt hår utan att det blir väldigt hårt, men utan att det blir så glänsande, finns det lerpomader. Du kan använda dem för att få en snygg kammad look, men utan den starka glansen.

Vattenbaserad pomade

I allmänhet är vattenbaserade stylingprodukter eller vattenlösliga pomader lättare att tvätta ur håret. Du behöver inte använda extremt mycket schampo eller tvätta flera gånger innan ditt hår känns rent och naturligt igen.

Pomade hår

Du kan skapa många olika stilar och frisyrer med denna stylingprodukt. Du kan skapa med olika frisyrer som har använts i årtionden. Faktum är att det var en av de första utbredda stylingprodukterna, vilket är anledningen till att den kan användas för många av de tidigare frisyrerna. Tänk på följande frisyrer:

  • Rockabilly-kammarband; använd då en variant som också ger textur för att höja ditt kammarband.
  • Slick-Back; håret är bakåt med en stor klump. På detta sätt kammar du håret tillbaka hårt eller lösare och får en cool look. Mycket bra att kombinera med en fade eller undercut.
  • Slät sidoskärning; du kan inte göra fel med detta, det är bara att klippa håret i rätt stil. Du kan använda antingen en glansig eller matt pomade för detta.
  • Wet look; detta kan också göras med en gel, men den har en tendens att hårdna, för en lös, rufsig wet look framtill använd en tunn, glänsande pomad.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.