fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Solkräm

En solkräm är en självbrännande produkt som både ger dig en fin solbränna och vård. Dessa produkter är rika på återfuktande ingredienser som gör att din hud ser vacker, frisk och vackert solbränd ut. Efter att ha använt en solbränna ser du ut som om du just kommit hem från en solig semester! Du shoppar solbränna från de bästa märkena på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
Pris
Varumärke

Fördelar och användning av solbränna

Solkräm ger en naturlig och jämn solbränna utan att man behöver utsättas för skadligt solljus eller annat UV-ljus, t.ex. i solarium. Detta skyddar din hud från solens skadliga effekter, såsom hudcancer och rynkor. Dessutom kan denna produkt förutom att sola även återfukta och vårda din hud. Naturligtvis har Salontotal.se solningslotion för alla hudtyper.

Skaka solningslotionen väl före användning och testa den först på ett litet område av huden innan du använder den på hela kroppen. På så sätt kan du testa om du kan få en allergisk reaktion på den. Se till att din hud är ren och återfuktad, annars kommer lotionen att ge fläckar. Glöm inte att använda en solbränna för att undvika att din hand blir fläckig. Varje brunningslotion varierar hur länge produkten behöver absorberas.

Självbrännaprodukters ursprung

Solbränna, eller produkter som ger huden en solbränna utan att man behöver använda solljus, har funnits tillgängliga ett tag. De första självbrännande produkterna utvecklades på 1960-talet. Användningen av självbrännare har stadigt ökat sedan dess, särskilt sedan hälsokunskapen och riskerna för hudcancer i samband med överexponering i solen ökat.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.