fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Verktyg för spikmaskiner

Nagelverktyg är oumbärliga för perfekta naglar! Oavsett om du gör manikyr hemma eller arbetar som professionell nagelkonstnär gör rätt nagelverktyg processen enklare och effektivare. Vill du sköta dina naglar eller skapa de vackraste konstverken med nagellack? Med nagelverktygen från Salontotal.se kan du skapa de vackraste naglarna för alla tillfällen!


Verktyg för att pricka spikar

Ett dottingverktyg är ett exempel på ett enkelt och effektivt verktyg för att skapa exakta och unika nageldesigns. Den består av en kort metallstång med en kula i änden och används för att applicera och forma små prickar på naglarna. Möjligheterna är oändliga, från enkla prickar till komplexa mönster. Experimentera med olika färger och former och gör varje manikyr speciell med dessa praktiska nagelverktyg. Kolla in vårt NailPerfect Dotting Tool Set till exempel.

Spikformar hållare

Ett absolut nagelverktygstillägg till din nagelsalong, eller naturligtvis bara hemma, är en nagelformarhållare. En nagelformarhållare är ett verktyg för att skapa gelnaglar. Den består av en plasthållare i vilken spikformarna kan placeras. Det här verktyget för naglar gör det enklare och mer exakt att applicera gel- och modelleringsnaglar. Superhärligt, med andra ord! Men det här är naturligtvis inte den enda praktiska produkten, så se till att kolla in resten av vårt sortiment. Har du till exempel sett vår vackra nagelborste? Prova det själv nu!

Köp nagelverktyg på Salontopper

Praktiska verktyg för naglar hittar du förstås i din favoritbutik Salontopper! Nu kan du skapa de vackraste nageldesignerna med våra vackra produkter! Glöm inte att dela de vackra konstverken med oss via sociala medier! Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du några frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.