fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Nagelverktyg

Nagelverktyg är oumbärliga för de perfekta naglarna! Oavsett om du gör manikyr hemma eller arbetar som professionell nagelkonstnär gör rätt nagelverktyg processen enklare och mer effektiv. Vill du sköta om dina naglar eller skapa de vackraste konstverken med nagellack? Salontotal.se Med nagelverktygen från kan du skapa de vackraste naglarna för alla tillfällen! Läs mer >

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

 

Hållare för nagelformar

Ett absolut nagelverktygstillägg till din nagelsalong, eller naturligtvis bara i ditt hem, är en Nail Forms Holder. En nagelformshållare är ett verktyg för att skapa gelnaglar. Den består av en plasthållare i vilken formerna för naglar kan placeras. Detta verktyg för naglar gör processen att applicera gel- och modelleringsnaglar enklare och mer exakt. Superpraktiskt, med andra ord! Men det här är naturligtvis inte den enda praktiska produkten, så se till att kolla in resten av vårt sortiment.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.