fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Trimning

Att trimma håret är en konst i sig, så en bra klippare eller trimmer är oumbärlig. Trimning förebygger kluvna toppar och förbättrar hårets allmänna kondition. Dessutom kan trimning bidra till att minska tovor och göra det lättare att styla håret. För att uppnå önskat resultat är det viktigt att alltid vara uppmärksam på vad de är bäst lämpade för när du väljer rätt trimmer.

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Använda en trimmer eller klippare

Det är viktigt att förstå att frekvensen för hårtrimning beror på individuell hårväxt och hårets tillstånd. Generellt rekommenderas en trimning var 8:e till 12:e vecka. Detta kan variera beroende på faktorer som hårets längd, textur, användning av värmestyling och kemiska behandlingar. Det är alltid bäst att lyssna på ditt hårs behov och söka råd från en professionell frisör.

Underhåll av trimmer och klippare

Regelbundet underhåll av din trimmer eller klippare är viktigt för att säkerställa att de fungerar optimalt och håller länge. Efter varje användning är det viktigt att ta bort hår och produktrester från trimmerns eller klipparens blad och kammar. Se dessutom till att smörja bladen regelbundet för att bibehålla smidig drift, för detta bör du använda en olja eller spray. Slutligen, byt ut bladen i tid och kontrollera batteriet.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.