fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

 

Shea Moisture

Shea Moisture är ett varumärke som fokuserar på naturlig och hållbar hårvård. Shea Moistures produkter är tillverkade av högkvalitativa ingredienser som sheasmör, kokosolja, arganolja och tea tree-olja. Märket föddes en gång i tiden ur en brist på naturliga och effektiva hudvårdsprodukter för lockigt och frissigt hår. Idag erbjuder varumärket ett brett sortiment av produkter för alla hårtyper och behov. Du kan hitta Shea Moisture-produkter på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Shea Moisture
Hairtype
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris

Funktioner SheaMoisture

  • Naturligt och hållbart
  • Hårvård
  • Ingredienser av hög kvalitet
  • Alla hårtyper

Funktioner SheaMoisture

  • Naturligt och hållbart
  • Hårvård
  • Ingredienser av hög kvalitet
  • Alla hårtyper

Shea Moisture schampo

Varumärket erbjuder ett antal olika schampon som alla är utformade för att skonsamt rengöra och vårda håret. Det finns till exempel Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Shampoo, som är speciellt framtaget för lockigt hår. Detta schampo innehåller kokosolja, silkesproteiner och neemolja, som tillsammans verkar för att återfukta, definiera och skydda håret från frissighet.

Shea Moisture Conditioner

Balsam är utformade för att återfukta, mjukgöra och reda ut håret. Ett populärt val är Shea Moisture Manuka Honey & Mafura Oil Intensive Hydration Conditioner, som är berikad med manukahonung, mafuraolja och baobabolja. Detta balsam hjälper till att reparera och stärka håret, samtidigt som det håller det mjukt och lätthanterligt.

Shea Moisture hårmask

Om du letar efter djup återfuktning för ditt hår är hårmasker ett bra val. Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine är en populär hårmask för lockigt hår. Den innehåller kokosolja, silkesproteiner och neemolja, som arbetar tillsammans för att definiera och mjuka upp lockarna.

Grundandet av Shea Moisture

Shea Moisture grundades av Sofi Tucker, mamma till fyra barn och även entreprenör. År 1912 började hon i Sierra Leone sälja skönhetsprodukter som hon själv tillverkade av sheasmör och afrikansk svart tvål. Det råa sheasmöret är handgjort av kvinnor i Afrika och för varje produktköp investerar Shea Moisture tillbaka i detta. De hjälper inte bara kvinnor i Sierra Leone, de investerar i kvinnor över hela världen och tänker på utbildning, hälsovård, säkerhet och rättvisa löner.

Detta är naturligtvis fantastiskt! Varumärket anser att det är viktigt att personlig vård och skönhet är tillgängligt för alla, vilket också gör det lätt överkomligt. Ingredienserna de använder samlas in över hela världen och väljs ut för att matcha perfekt. Shea Moisture använder inte parabener, ftalater, mineraloljor och petroleum. Dessutom är det gjort med kärlek och produkterna är cruelty-free.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.