fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Shea Moisture Kokosnöt & Hibiskus

Shea Moisture Coconut & Hibiscus-produkter är rika på näringsämnen och återfuktande ingredienser som är viktiga för hårets hälsa. Shea Moisture Coconut-produkterna är fria från skadliga kemikalier som sulfater, parabener och mineraloljor, vilket gör dem säkra för daglig användning och lämpliga för alla hårtyper. Produktserien Shea Moisture Coconut är speciellt framtagen för tjockt, lockigt hår.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
Pris

Naturliga ingredienser

Shea Moisture Coconut & Hibiscus-produkter är rika på näringsämnen och återfuktande ingredienser som är viktiga för hårets hälsa. De viktigaste ingredienserna i Coconut & Hibiscus-serien är kokosolja och hibiskusblomsextrakt. Kokosolja, känd för sina fuktgivande egenskaper, tränger djupt in i håret för att bekämpa torrhet och sprödhet. Hibiskusblomsextrakt hjälper till att stärka håret, göra det mer motståndskraftigt och minska risken för brott.

Fukt från Shea

Shea Moisture är ett populärt varumärke som är känt för sina högkvalitativa och naturliga hår- och hudvårdsprodukter. Med fokus på ekologiska ingredienser och hållbarhet växer Shea Moistures popularitet snabbt. Varumärket använder förpackningar som delvis är återvunna och de strävar efter att minimera sitt koldioxidavtryck. De arbetar också med kvinnor i Västafrika för att få tag på etiskt producerat sheasmör, stödja lokala samhällen och bevara traditionella produktionsmetoder.

Shea Moisture C&H Frizz Free Curl Mousse

Shea Moisture C&H Frizz Free Curl Mousse är en populär produkt som är särskilt utformad för att definiera, återfukta och minska frissighet i lockigt hår. Den ingår i Shea Moistures populära Coconut & Hibiscus-serie och älskas av personer med naturligt lockigt, vågigt eller frissigt hår. Formulan är en kombination av kokosolja, silkesproteiner, neemolja och hibiskusblomsextrakt och ger mer spänst och frissfritt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.