fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

 

ZAO Smink

Zao är det första påfyllningsbara sminkmärket som är certifierat ekologiskt, dessutom är produkterna också 100% naturliga och veganska. Zao make up är lika effektiv som traditionell kosmetika men med respekt för naturen och din hälsa. Letar du efter en fin rouge, flytande foundation eller bronzingpuder? Du hittar allt hos Zao! Läs mer >>.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

Funktioner ZAO

 • 100% naturliga ingredienser
 • Certifierad ekologisk
 • Hållbar
 • Vegan & Cruelty free
 • Påfyllningsbart smink
 • Förpackningar av bambu
 • Respekterar din hälsa och naturen

Funktioner ZAO

 • 100% naturliga ingredienser
 • Certifierad ekologisk
 • Hållbar
 • Vegan & Cruelty free
 • Påfyllningsbart smink
 • Förpackningar av bambu
 • Respekterar din hälsa och naturen

Om ZAO make up

Zao make up skapades 2011 av grundaren David Reccole. Han inspirerades av österländska filosofier, särskilt buddhismen och deras sätt att tänka. Som ett resultat av detta återspeglas naturen starkt i produkterna och även i förpackningarna, eftersom dessa är tillverkade av bambu. Zao är det första varumärket som lanserade påfyllningsbart smink. Produkterna består uteslutande av naturliga ingredienser, som vegetabilisk olja, vaxer och växtextrakt. Sminkets konsistens, hållbarhet, färg och komfort är lika kraftfull som traditionell kosmetika. Många tvivlar fortfarande på om naturligt smink är lika effektivt... Det är definitivt lika effektivt och dessutom bättre för din hud och naturen! De ekologiska ingredienserna är ekologiskt certifierade av Ecocert. Kort sagt, Zao erbjuder kvalitetssmink och ett brett sortiment från ögonskuggor till läppstift.

Hållbar förpackning

Zao make ups ekodesign är en central del av deras tänkande, eftersom förpackningarna är tillverkade av bambu. Bambu är ett ekologiskt råmaterial, det växer snabbt och växer utan att använda gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Jämfört med ett träd behöver bambu dessutom bara 4 till 5 år på sig att växa. Det är också ett återanvändbart material vars användning knappast har någon inverkan på miljön!

Zao sminkprodukter

Du kan gå till Zao make up för alla typer av smink, tänk primer, ögonskugga eller ett vackert läppstift. Läs mer om några av Zaos produkter nedan.

Zao kompakt puder

Jämna enkelt ut din hy och gör den mattare med detta fina ekologiska kompaktpuder. Kompaktpudret blandas naturligt med din hud. Den jämna och matta hudtonen skapas av minoriserat bambupulver som är rikt på kiseldioxid. Kiseldioxidinnehållet återmineraliserar och återfuktar huden, vilket bidrar till hudens regenerering. Det minskar också glansen hos fet hud. Förutom att den jämnar ut huden och ger en vacker hy är den också mjukgörande, återfuktande och skyddar mot fria radikaler. Finns i sex nyanser!

Compact Poeder Zao

Zao flytande foundation

Få en vacker hy och jämn hud med den flytande foundationen. Även om den jämnar ut din hy låter den fortfarande huden andas. Den ekologiska formulan består helt av ingredienser av naturligt ursprung, bland annat bambuhydrolat och ekologisk aloe vera. Förutom att den jämnar ut huden har den även mjukgörande och återfuktande egenskaper. Foundationen passar alla hudtyper och finns i 11 nyanser.

Zao vloeibare foundation

Zao make up Mascara

Zao har flera olika mascaror. Ska du satsa på volume & sheating mascara som gör dina fransar tjockare och ger mer volym eller Aloe vera mascaran som gör dina fransar starkare och passar för känsliga ögon? Det finns sex olika typer av mascaror, ta en ordentlig titt på vad som passar dig.

Mascara

Zao Läppglans

Ge dina läppar en vacker nyans med ett av sju ekologiska läppglans. Det ger en vacker mjuk och naturlig färg med en ljus effekt. Du kan också välja att applicera läppglanset över ett läppstift. Tack vare det tillsatta kakaosmöret är det också skönt för läpparna.

Zao Vegan Lipgloss

 

Vanliga frågor och svar

Var kommer Zao ifrån?

Produkterna tillverkas i Europa. Vissa tillverkas i Milano, men även i Frankrike och Tjeckien. Detta anges också tydligt på produktetiketten.

Är Zaos produkter doftande?

Varumärket använder en liten mängd parfym. De använder endast allergivänliga ingredienser och 100% naturlig doft.

Är Zao vegansk och grymhetsfri?

Zao smink är vegan och grymhetsfritt. De har därför erhållit veganmärkningen från organisationen PETA. Produkterna testas på en panel av personer mellan 20 och 60 år och alltså inte på djur.

Är Zaos produkter lika effektiva som konventionellt smink?

Ekologisk kosmetika är lika effektiv som icke-ekologisk kosmetika. En ekologisk kosmetisk produkt har fler aktiva ingredienser. Det innebär till exempel att den fungerar för en viss hudtyp eller har en vårdande effekt på huden. Som ett resultat har organisk kosmetika fler fördelar jämfört med icke-organisk kosmetika. Dessutom finns det begränsningar med ekologisk kosmetika... Det är svårt att utveckla vattenfast smink och skapa djupröda färger.

Innehåller ZAO:s produkter aluminium?

Produkterna innehåller inte aluminium.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.